Grand Hotel de Bucharest @ Energiea

  • by

Grand Hotel de Bucharest @ Energiea
31 decembrie, 20:00

„[…] s-au oprit parcă hipnotizaţi în faţa intrării în Hotel. De afară se vedea recepţia, un izvor de eleganţă în jurul căruia era construit Hotelul. „Grandios!” era în mintea tuturor.

Deja îşi imaginau cum vor fi înghiţiţi de culoarele interminabile care conduc către Salonul descris cândva de o celebră actriţă cantoneză ca fiind „1,2,3, fabuleux!”.

În faţa intrării apare, ca de nicăieri, un „bellboy” dichisit care îi întreabă respectuos: „Sunteţi oaspeţi ai Hotelului nostru?”

Întrebarea îi blochează, răspunsul întârzie să apară, iar ceasul ticăie de miezul nopţii.

Băiatul înţelege tăcerea aşa că, zâmbind înţelegător, îşi dă jos pălărioara din catifea mov şi din căptuşeala interioară scoate o cheie, spunându-le:

„Urmaţi-mă!”

Fragment din scenariul original „O noapte la Energiea Grand Hotel de Bucharest”

Rezervă-ţi o cameră pe 31 decembrie la celebrul Hotel care îşi va deschide porţile pentru o singură noapte, chiar în Energiea.

Povestea sa plină de farmec va fi adusă la viaţă şi la dans de Bully, Călin şi Frîncu, iar preparatele etice şi băuturile fine îţi vor face deliciul până în zori.

Dresscode-ul este unul excentric aşa că asumă-ţi ACEL outfit pe care nu ai avut curaj să-l porţi tot anul.

Important! CHEILE se găsesc în număr limitat, deci nu te baza pe noroc şi rezervă-ţi câte ai nevoie pentru 300 sau 350 de lei, în funcţie de camera dorită.

Pentru nelămuriri şi rezervări sună la recepţia Hotelului – 0726.804.142

1,2,3, Fabuleux!

fb event

Leave a reply (we review all comments)