Crowd Control au lansat LOADING PLEASE EP si noul clip Airbow

  • by

Crowd Control au lansat LOADING PLEASE EP si noul clip Airbow

False Flag Operation (FFO) nu este numai subsidiara Dubkraft Records, dar indrazneste dupa doi ani de pauza sa tinteasca catre ceva mai mare si mai de anvergura pe viitor. FFO nu va cunoaste oprire in momente precu acesta, cand descopera ceva frumos. Muzica este inca unul din principalele obiective al labelului si desigur rasplatirea oamenilor inclinati catre creativitate si frumusete.
Asa am ajuns sa lansam “Loading Please…” noul EP Crowd Control, trupa de indie-electronica fusion, care primeste din ce in ce mai multa atentie la nivel national si merita acum un public international.
Trio-ul bucurestean si-a descoperit calea undeva la granita dintre Radio-urile alternative si respectul undergroundului, muzica lor este contemporana, fara sa isi ascunda influentele indie/brit-pop si de muzica electronica clasica. Dar asta nu este tot, Crowd Control face cu ochiul si catre Future R&B, krautrock si dub, iar performance-urile lor sunt colorate de spoken word, cel mai apropiat lucru de Slam Poetry in variant sa est-europeana. Nu este muzica facuta sa iti spulbere capul, scopul ei este sa te ajute sa supravietuiesti si sa iti pastrezi integritatea, cu o atitudine modesta dar constienta socio-politic. De aici numele si estetica lor, puntea dintre jocurile video, societate si activism.

Albumul a fost lansat exclusiv pe www.falseflagopertion.info de 1 decembrie, acompaniat de primul clip oficial la Airbow si de primele articole originale Crowd Control. Îl găsiți aici.

Mixajul, masterizarea si clipul sunt realizate de Silviu Costinescu (Alien Pimp/ Subjazz), iar inregistrarile au fost facute la Pyramid Studio in 2014. Pe disc se pot asculta colaborari cu indie-rockerii de la Harlequin_Jack, chitaristul trupei Fine Its Pink, Alexandru Barnea dar si fostul membru fondator Crowd Control, Alexandru Radut.

De la jumatatea lunii EP-ul va fi disponibil in toate formatele digitale pe majoritatea shopurilor online. Un al doilea clip pentru Brixton Riot este in lucru si nu ne vom opri curand din dezvoltarea acestui proiect.

https://www.facebook.com/CrowdControlRO?ref=hl

https://soundcloud.com/intimidatah

Leave a reply (we review all comments)