Party 1 An Beard Brothers/ Arts For Charity Fair @ Club Midi (Cluj)

  • by

Party 1 An Beard Brothers/ Arts For Charity Fair @ Club Midi (Cluj)
6,7 decembrie

Pentru organizatiile Beard Brothers si File de Poveste accesul la educatie este o prioritate. Si cum de multe ori acest drept fundamental este ingradit de lipsa unui obiect atat de material, precum un microbuz scolar, am considerat ca in aceasta directie putem si trebuie sa actionam.

Nestiind unde este nevoia mai pregnanta, am stat la o discutie cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj care ne-a sugerat catre cine sa ne indreptam eforturile si pe deasupra, ne-a oferit si sprijinul in acest proiect. Si uite asa, s-a nascut Arts for Charity Fair pentru Gradinita cu Nevoi Speciale Cluj. E pe 6 si 7 decembrie, deci trece data asta in calendar.

Inainte sa apuci, tu, cititorule, sa te intrebi ce e Arts for Charity fair eu iti voi spune ca e un mix de discipline artistice si de exprimari creative, toate sub acelasi acoperis si anume, acela vechi si plin de istorie al fostului Cinema Favorit din Palatul Urania. Targul, unde peste 30 de artisti autohtoni isi vor prezenta creatiile, va fi amplasat in sala de cinema pe cand piesele de teatru, workshop-urile si concertele vor fi gazduite de catre prietenii nostrii de la Centrala de Escalada. Un fragment mai mare din vanzari va merge catre achizitionarea microbuzului care, speram noi, le va fi livrat, cu fundita, copiilor de la Gradinita Speciala atat din partea noastra cat si din partea voastra, inainte de sfarsitul anului.

Si pentru ca o bucurie nu vine niciodata neacompaniata, pe 6 decembrie organizatia Beard Brothers sufla in prima lumanare aniversara. Pe ritmuri electronice, ii vor canta ‘La Multi Ani’ artisti precum: Dodo, Saboar, Mc Fedora & Infragandhi, Gojira & Planet H in Club Midi din Cluj Napoca.

Bun, sa recapitulam:

6-7 decembrie, orele 10:00-20:00 , Arts for Charity Fair
Locatia: Cinema Favorit/ Centrala de Escalada

Scopul: achizitionarea unui microbuz pentru Gradinita cu Nevoi Speciale, Cluj
After: 6 decembrie, petrecere de 1 an Beard Brothers, Club Midi, orele 22:00.

DISCLOSURE: Banii vor merge exclusiv catre achizitionarea microbuzului.

fb event

Leave a reply (we review all comments)