Bucharest Loves Deep w/ CHARLIE // EMI // EINZIG // TULBURE // SUBLEE @ Eden

  • by

Bucharest Loves Deep w/ CHARLIE // EMI // EINZIG // TULBURE // SUBLEE @ Eden
28 noiembrie, 22:00

Bucharest Loves Deep vă invită pe 28 noiembrie in Club Eden la o petrecere neașteptat de specială cu muzică de cea mai bună calitate și oameni frumoși.

Vom începe noaptea cu un vinyl session subtil și melodic al lui EINZIG aka TASK KREED, creativul ce experimentează cu muzica deep într-un fel ce inspiră și încălzește.

Cu o ascensiune explozivă în ultimii ani și un sound autentic dansant, funky și vocal ce pulsează în inima muzicii electronice, SUBLEE nu are nevoie de multe cuvinte de prezentare. El este cel care ne va purta într-o călătorie muzicală minunată a soundului underground actual.

Noaptea va continua cu un alt artist în plină ascensiune și totodată un clasic al reprezentanților muzicii underground românești, CHARLIE, a cărui prezență s-a făcut simțită în ultima perioadă atât la petrecerile din țară, cât și la cele din Berlin sau Moscova.

EMI, artistul Ourown ce ne-a încântat cu seturile pline cu emoții la Dor de Munte sau Secret Garden, este cel care va învălui club Eden cu vibe-ul underground clasic și magic, pentru care îl iubim atât de mult.

Cireașa de pe tort a serii este MATEI TULBURE, un artist ce a câștigat un loc important în inimile noastre și este apreciat și remixat de cei mai buni producători români. Seturile lui smooth și hipnotice sunt construite cu cea mai mare atenție și garatează mereu atmosferă și emoții copleșitoare.

De restul serii, se vor ocupa cei 5 tineri artiști ce vor evolua pe scenă b2b2b2b2b și vor completa această seară cu acel groove românesc.

Vă așteptăm cu pantofii potriviți de dans și sufletele larg deschise!

◈ Charlie ◈
https://www.facebook.com/Charlie.nonbeliver

◈ Einzig |Task Kreed| ◈
https://www.facebook.com/pages/Einzig

◈ Emi ∫ ◈
https://www.facebook.com/emi0emi

◈ Stefan Sublee ◈
https://www.facebook.com/subleee

◈ Matei Tulbure ◈
https://www.facebook.com/matei.tulbure

fb event

Leave a reply (we review all comments)