The Fresh pres. Kygo @ Casa Presei Libere

The Fresh pres. Kygo @ Casa Presei Libere
21 noiembrie, 22:00

The Fresh îl aduce în scena pentru prima dată la București pe inovatorul producător, Kygo. Actualul turneu mondial, Endless Summer Tour, ajunge și în România, pentru un show de excepție la Casa Presei Libere pe 21 noiembrie.

Tânărul norvegian ne va purta pe ritmurile ce l-au făcut cunoscut printre zecile de milioane de ascultători, datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea pieselor precum „I see fire”- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, „Sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this” Ellie Goulding.

Cu 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri sold-out pe mai multe continente, Kygo este unu dintre cei mai tineri artiști talentați ai momentului.

Evenimentul va începe la ora 22:00 alături de australianul Thomas Jack, OK Corral și Cristian Gherghely. Un număr limitat de 600 de bilete a fost pus la vânzare în avans în rețeaua My Ticket și pe pagina de Facebook The Fresh cu ajutorul TomTix, la pretul de 40 de lei.

Kygo

Originar din orașul nordic și ploios Bergen, Kyrre Gørvell -Dahll (născut 1991), cunoscut sub numele Kygo și-a început cariera de tânăr. Pasiunea sa pentru pian s-a dezvoltat încă de la vârstă de șase ani, având 10 de ani de experința acumulată, înainte de-a începe să se concentreze asupra propriilor compoziții. După ce a ascultat prima data „ Seek Bromance” a lui Avicii, piesă ieșită pe piață în 2010, Kygo să se apuce de propriile producții progressive house.

Kygo și-a construit bază de fani cu ajutorul internutului, adunând milioane de vizualizări la mai multe dintre remixurile sale neoficiale, împrumutând câte puțin din sound-ul său Midas pe fiecare producție cunoscută ca „Sexual healing” al lui Marvin Gaye, „High for this” – Ellie Goulding și „I see fire” compusă de către Ed Sheeran. Succesul a crescut încetul cu încetul însă faima ce i-a schimbat viață peste noapte a fost produsă de participarea sa la concursul de remixuri Levels „Miami 82”.

Kygo urmează să aibă nenumărate evenimente în America de Nord, iar multe din show-uri sunt deja sold-out. Kygo a acumulat peste 80 de milioane de vizualizări pe Youtube și Soundcloud. După reușita sa din 2014 a fost rugat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, pentru a crea un remix la piesa lor „Midnight”.

Kygo: “Totul se reduce la muzica zilele acestea.”

Line-up:

KYGO
OK Corral
Cristian Gherghely

Bilete:
– 40 de lei în avans în rețele www.myticket.ro și pe pagina The Fresh
https://www.facebook.com/thefreshofficial/app_632395536795708

fb event

1 thought on “The Fresh pres. Kygo @ Casa Presei Libere”

  1. Pingback: Golden Ticket W34 – câștigători | Feeder

Leave a reply (we review all comments)