Mix and Mingle #1 @ Lokal

  • by

Mix and Mingle #1 @ Lokal
20 noiembrie, 20:00

Mix & Mingle reprezintă o vizune nouă de social gathering ce îmbină armonios simțurile cu un amestec sinestezic de arome proaspete și gusturi rafinate, augmentate de experiențe sonore inedite. Redefinim conceptul de eat-drink-dance oferind o nouă alternativă ce are la bază două componente principale.

Mix-ul este asigurat în totalitate de către noi și este definit de melanjul perfect dintre gusturile atent alese ale preparatelor culinare, aromele inedite ale cocktail-urilor special create și sunetele ademenitoare ale artiștilor invitați al cărui scop principal este să ne facă să dansăm și să uităm de activitățile cotidiene.

Mingle-ul este al doilea component major și reprezintă aspectul social intrinsec declanșat odată cu stimularea totală a celor trei simțuri și care vine să completeze perfect Mix-ul.

Experiența fiind astfel definită, noi vă punem la dispoziție atât playground-ul, cât și uneltele necesare pentru a vă asigura o atmosferă de joi relaxată, tot ce vă ramâne de făcut este să intrați în jocul Mix & Mingle.

fb event

Leave a reply (we review all comments)