Kendama Romania Contest & Afterparty @ Open Minds

  • by



Kendama Romania Contest & Afterparty @ Open Minds
8 noiembrie, 14:00

Din Japonia in Romania, via USA si restul lumii, jucaria traditionala japoneza isi face simtita prezenta cu cea mai mare adunare a comunitatii locale de kendama.

La Open Minds are loc primul concurs de kendama din Romania organizat de Shukar Kendama. Competitia incepe la ora 14:00 si se va intinde pana seara tarziu cu concert Omu Gnom si cu muzica buna via Charlie Boy The Rabbit King si DJ Vasile, expozitie de kendame custom create de artisti locali (POTOP, CUTARICA, BRE, CREATURI DRAGUTE, RODS, NEUV, FEAR, SEREBE, PI) si petrecerea de lansare a brandului romanesc de kendama.

Participantii trebuie sa se pregateasca pentru o multime de premii oferite de Shukar Kendama, SWEETS, Anon brand, Bucharest Underground Cocktail, We Tour si marele premiu al concursului de online edits – sponsorizare din partea Shukar Kendama pe 1 an de zile.

Concursuri live, expozitie de kendame pictare de artisti locali si nu numai dar si multe surprize te vor astepta la Open Minds cu ocazia lansarii mult asteptate a site-ului www.kendama.ro!

Vom alege castigatorii concursului online “Sponsor me online edit contest Shukar Kendama” (www.facebook.com/events/670279759737505/?fref=ts) si vom viziona impreuna editurile tuturor participantilor.

PROGRAM:
14:00-15:00 Inscrieri la concurs la cele doua grupe: 1.beginner-intermediate
2.advanced-pro
15:00-20:00 Concursul live + serie de jocuri spontane
20:00-21:00 Concert Omu Gnom
21:00-22:00 Premierea concursului online “Sponsor Me” si a concursurilor live
22:00-…: Afterparty cu Charlie Boy si DJ Vasile (also check the feeder insider w/ DJ Vasile)

REGULAMENT CONCURS LIVE:
Pe langa multe concursuri instant si tot felul de surprise, vedeta zilei va fi CONCURSUL LIVE. Te poti inscrie in oricare dintre cele doua categorii – beginner/intermediate si advanced/pro. Odata aflat pe scena de concurs ai la dispozitie 3 minute sa faci ce trickuri vrei din oricare categorie. A- trickuri de un punct, B – trickuri de 2 puncte, C- trickuri de 3 puncte si SPECIAL – trickuri de 5 puncte (poti viziona trickurile in video-ul eventului www.youtube.com/watch?v=Pv9t1wWN_hY). Inca maxim 10 puncte se vor acorda pentru consistenta si flow. Jucatorii vor fi clasati in ordinea punctajului final.

Strangem toata comunitatea sa vedem niste trick-uri imposibile, sa ne distram si sa ducem mai departe kendama prin Romania.

Stay shukar and play everywhere!

fb event

Leave a reply (we review all comments)