Cats on the Roof @ Daimon Club

  • by

Cats on the Roof @ Daimon Club
31 octombrie, 20:00

În seara de 31 octombrie, după ora 20.00, toate pisicile se adună la Daimon Club, să miaune la luna plină! Bineînțeles, alături de pisici sunt așteptate și vrăjitoare, mumii, vârcolaci, zombies și toate creaturile ce vor să iasă la distracția lor în noaptea de Halloween.

Muzica bună este și ea prezentă, altfel nu am avea pe ce mieuna. Cats on the Roof este trupa care va asigura fondul sonor perfect pentru o seară distractivă și relaxantă. Ritmurile de jazz, funk, blues, country sau pop-rock live garantează un chef de speriat până în zori.

Sărbătoriții beneficiază de discount – HalloBday. În plus, pisicile, vrăjitoarele sau vârcolacii ce se adună în gașca cea mai mare vor avea parte, la rândul lor, de reduceri și premii surpriză.

Intrarea e liberă, muzica bună, atmosfera plină de mister și distracție. În concluzie, nu ai niciun motiv să lipsești. Be there! Meow -ha-ha-ha-ha!

Cats on the Roof este o trupă eclectică, având un apetit uriaș pentru a crea muzică bună. În loc de a fi încadrați într-un anumit gen muzical, cei cinci membri preferă să transmită adevărate povești, prin intermediul diferitelor stiluri, printre care jazz, pop, country sau funk.
https://www.facebook.com/catsontheroof.ro
http://www.catsontheroof.ro/

fb event

Leave a reply (we review all comments)