Re:activ cu Leo, guest – The Amsterdams @ Colectiv

  • by

Re:activ cu Leo, guest – The Amsterdams @ Colectiv
25 octombrie, 22:00

The new party in town continua! Aaa cum v-am promis, sambata la Colectiv dam drumul alternativului din lesa si il lasam sa dicteze. La această editie RE:ACTIV, Leo ii are ca invitati pe The Amsterdams.

The Amsterdams este o formatie de indie rock din Bucuresti, infiintata in anul 2005. Componența actuala ii cuprinde pe Andrei Hategan (voce, chitara), Ovidiu Bejan (chitara, backing vocals, synth), Augustin Nicolae (bass, backing vocals), Andrei Ungureanu (chitara) si Chris Olsman (tobe), el fiind si singurul membru olandez al trupei.

Printre live-urile sustinute de-a lungul timpului la majoritatea festivalurilor din tara, show-uri in deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Morcheeba, Handsome Furs si Wolf Parade, formatia a concertat si in Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda, Italia, Ungaria si Cehia.

Cel mai nou single al lor, lansat in urma cu cateva luni este “Twin Song”, care a aparut si pe compilatia fEAST 2014, primul festival indie romanesc din Londra, de la care formatia tocmai s-a intors.

Bilet: 10 lei

fb event

Leave a reply (we review all comments)