Cosmina Stratan și Andi Vasluianu în Redacția Arte & Meserii @ The Can

  • by

Cosmina Stratan și Andi Vasluianu în Redacția Arte & Meserii @ The Can
19 octombrie, 11:00

Aveți întrebări pentru Cosmina și Andi? Noi vă invităm să îi cunoașteți, să stați de vorbă cu ei, iar apoi să transpuneți experiența acestei întâlniri într-un articol.
Te invităm alături de ei la a 4-a ediție a Redacţiei Arte &Meserii (rAM).
Pentru înscriere, mergi la www.revistaartesimeserii.ro, click pe afiș și completează formularul! Apoi, te așteptăm la The Can duminică, 19 octombrie, începând cu ora 11.00. Vă propunem să stăm de vorbă despre schimbările de stil din filmul românesc, producții de televiziune și alte teme propuse de voi.
Am pornit Redacția Arte & Meserii pentru o mai mare apropiere dintre artişti şi public, precum și pentru crearea unei comunități în jurul conceptului de jurnalism cultural. Ne dorim să creăm o comunitate pentru pasionaţii de artă, cultură şi articole bune.
Aşa că ne-am gândit bine, am întrebat în stânga şi-n dreapta şi am aflat că pasionaţii de artă şi cultură vor mai multă implicare în produsul cultural. După interviurile, evenimentele şi articolele scrise, am decis că este cazul să te lăsăm să tragi chiar tu cu ochiul în culisele rAM.
Pe 19 octombrie are loc a 4-a dintr-o serie de întâlniri lunare cu artişti din diverse domenii. De data aceasta, ne întâlnim cu Cosmina Stratan și Andi Vasluianu. Pentru a te implica şi mai mult, deschidem spaţiul online al revistei şi te invităm ca, după întâlnire, să ne trimiți articole pentru publicare. Cele mai bune selecţionate vor fi premiate.
Locurile sunt limitate!

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)