Caspa, Brookes Bros, Jenna G live, Ethic – Dub Police 10 @ Arena DNB

Caspa, Brookes Bros, Jenna G live, Ethic – Dub Police 10 @ Arena DNB
18 octombrie, 22:00

Dub Police 10 anniversary party.

Caspa

Brookes Bros

Jenna G

Ethic

Caspa nu este doar ‘cea mai tare fantoma din oras’ ci si un element esential in cadrul miscarii globale de dubstep. Numele sau este mereu legat de evenimentele majore din dubstep. La inceputul anilor 2000 a facut parte din echipa radio-ului pirat Rinse FM, care a introdus miscarea dubstep in vietile tuturor ascultatorilor de muzica underground. Renumita trupa Prodigy l-a ales pe Gary sa le fie supporting act in turneele lor din anii 2012 si 2013. In 2009 Caspa a fost primul DJ de dubstep din lume care a pus muzica in Ibiza, la invitatia legendarului Pete Tong. Ca producator, a remixat numeroase nume din diverse nise ale muzicii electronice – Depeche Mode, Deadmau5, Buraka Som Sistema, Swedish House Mafia – si a fost si primul producator de dubstep care a remixat oficial un artist de rap american (Ludacris – ‘How Low
Can You Go’).

Alaturi de alta figura emblematica, Rusko, este autorul celebrului album Fabriclive 37, primul mix de dubstep lansat pe piata vreodata care este considerat acum drept amprenta autoritara ce a influentat generatii intregi de artisti. Cele trei label-uri ale sale, Storming Productions, Sub Soldiers si Dub Police insumeaza peste 500 de piese si 11 albume semnate de cele mai interesante nume din scena. In 2014 Dub Police serbeaza 10 ani de cand este una dintre cele mai solide si coerente surse de dubstep autentic, adunand cei mai fresh si exciting artisti noi si consacrati. Caspa este unul din putinii producatori de dubstep originali care continua sa impuna propriul ritm lumii muzicale. Piese precum ‘Cockney Violin’ sau remixul piesei lui TC ‘Where’s My Money’ demonstreaza ca Gary este o forta unica si de neoprit, una dintre cele mai puternice prezente din scena muzicala globala.

Jenna G revine la arena dnb dupa ce data trecuta si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de noi! ‘Cant ce ma face fericita’ este motto-ul Jennei G, regina incontestabila a drum and bass-ului. Asadar nu e de mirare ca are o discografie vasta si cameleonica, atingand diverse coordonate ale muzicii electronice. Originara din Manchester, Jenna si-a inceput cariera cantand cu artisti ca JD de la So Solid, Danii Minogue sau Craig David, fiind astfel remarcata de BBC 1Xtra. Timp de cativa ani a fost gazda propriei sale emisiuni, perioada in care i-a avut invitati pe artisti celebri ca Beyonce, Quentin Tarantino, Josh Hartnett, Common, Paul Giamatti sau Simon Pegg, printre altii.
Cariera Jennei a inceput de la varsta de 14 ani, adunand peste un deceniu de activitate. Icon cunoscut al muzicii underground, a lansat piese cu cei mai importanti artisti din scena, de la Netsky, Logistic, Doctor P, Zed Bias, Chase & Status la The Qemists, dBridge, Artificial Intelligence la Goldie, The Shapeshifters, Friction si multi altii. Stilul ei vocal unic, soulful si deep, alaturat talentului de textier si compozitor fac din Jenna o prezenta remarcabila in drum and bass-ul contemporan.

Brookes Brothers este unul din cele mai respectate duo-uri de drum and bass, cu o istorie de peste un deceniu. Cei doi frati sunt cunoscuti pentru beat-urile liquid, infuzate cu soul si disco prezente in toate materialele lor discografice. De la unul din hiturile anului 2006, ‘Verano’, colaborare cu vechiul prieten Subfocus pana la clasicul ‘Teat You Down’ si cel mai nou release alaturi de Chrom3, Brookes Brothers s-au mentinut in atentia publicului iubitor de drum and bass. ‘Carry Me On’ a primit generoasa distinctie ‘Hottest Record in the World’ a lui Zane Lowe, tronand topurile BBC Radio 1 si 1Xtra, si atingand chiar locul 7 in UK Independent Charts. Printre colaborari se numara si una cu Danny Byrd, unul dintre artistii Hospital Records, cat si numeroase alte asocieri cu nume ca J Majik & Wickaman, Xample, Culture Shock si Metrik. Initial lansati la Viper Recordings, o vreme au scos piese la un alt label respectat, Breakbeat Kaos. Acum au revenit la Viper, unde urmeaza sa isi lanseze un nou album.

Alaturi de ei ii vom vedea si pe Mighty Boogie, Sour si MC Vapor cu baietii de la VLC si Black Pixel la visuals.

Biletele in avans sunt 25 lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti, adresa aici: https://www.facebook.com/boarders.boarders), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 35 lei.

fb event

1 thought on “Caspa, Brookes Bros, Jenna G live, Ethic – Dub Police 10 @ Arena DNB”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W29 – câștigători | Feeder

Leave a reply (we review all comments)