Bitcharest 3 Years Anniversary @ Inspayer Batistei

  • by

Bitcharest 3 Years Anniversary @ Inspayer Batistei
17 octombrie, 22:00

3 ani au trecut de la primul nostru eveniment. Conceptul Bitcharest a plecat de la dorinta atat de a promova, cat si de a contribui la scena locala de muzica electronica underground.
Reteta insa a ramas aceeasi: muzica de calitate pentru un public cunoscator. In acest fel, am reusit sa formam o comunitate, un grup de oameni care involuntar a ajutat la conturarea noastra ca brand, stimulandu-ne sa aducem de fiecare data un plus de valoare.
Din punct de vedere muzical, am fost si suntem intr-un continuu proces de asimilare, adaugand permanent noi cunostinte backgroundului nostru. Am creat o legatura speciala cu artistii care au participat de-a lungul timpului la evenimentele Bitcharest, creand astfel un cadru intim petrecerilor noastre.
Asadar, anuntam cu entuziasm petrecerea aniversara de 3 ani, si va asteptam sa ne bucuram impreuna, in felul nostru aparte.

Vygo & Aleka – Proudly made by US
www.soundcloud.com/vygo
www.soundcloud.com/aleka

Brasovenii Vygo & Aleka sunt rezidentii petrecerilor organizate de Proudly Made By Us. Impreuna formeaza o echipa foarte echilibrata, Aleka pe de o parte aduce energia in set, pe cand Vygo duce muzica intr-o directie mai profunda. Sociabili de fire, baietii au un contact strans cu publicul, care deja le este familiar, iar ei la randul lor ii sustin pe deplin. O seara alaturi de ei, este o poveste misterioasa, captivanta si plina de actiune, descrisa foarte bine de armoniile muzicii selectate si mixate de cei doi.

Drt Pshrmn – De dormitor
www.soundcloud.com/drtpshrmn

Drt Pshrmn, cofounder al labelului De Dormitor, produce si mixeaza cu o dexteritate inedita o muzica care ar putea fi incadrata ca gen undeva intre house si techno.

Horia
https://soundcloud.com/kethet

Intrare
10 ron < 24:00 > 20 ron

Accesul interzis persoanelor sub 18 ani

contact@bitcharest.com
www.facebook.com/b1tcharest
www.soundcloud.com/bitcharest
www.youtube.com/bitcharest

fb event

Tags:

Leave a reply (we review all comments)