Casa Lupu Trei Etaje- Noaptea albă a caselor deschise @ Casa Lupu

Casa Lupu Trei Etaje- Noaptea albă a caselor deschise @ Casa Lupu
27 septembrie, 21:30

Stabilimentul cunoscut sub numele de Casa Lupu este un apartament de 150 mp care a fost închiriat de aproximativ 30 de persoane cu scopul de a fi un spațiu comun de lucru și joacă. Apartamentul a funcționat, pentru o perioadă, ca un spațiu semi-public, unde s-a născut o comunitate de oameni care, chiar dacă au mai crescut, au rămas la fel de energici.

In prezent am “cucerit” trei etaje din blocul interbelic situat pe strada Dionisie Lupu, la numarul 31. Cele trei apartamente aproape identice au ca rezidenți permanenți 14 oameni care au decis de comun acord să redeschidă ușile Casa Lupu pentru o seară.

Pentru melancolici și curioși, în cinstea multor alte case anonime care s-au reunit aici (i.e. Casa Batiștei, Casa Luigi, Casa Lascăr, Casa Lucru, Casa Brezoianu, Casa Silfidelor), deschidem TREI ETAJE și curtea, cu scandal. Invităm toți dj-i care ne-au făcut să ne miscăm la Casa Lupu pentru un maraton tribut de muzică și voie bună si petrecem ca în zilele bune.
Ca de obicei, fară bilet, fară obligații, fară panaramă.

IMPORTANT: Ușa de jos va fi descuiată pe toată perioada petrecerii (pentru a nu deranja cu buzzer-ul). Doar împingeți ușa și intrati la parter, etajul unu sau doi. ^_^
Vă rugăm insistent să nu staționati pe casa scării.

fb event

1 thought on “Casa Lupu Trei Etaje- Noaptea albă a caselor deschise @ Casa Lupu”

  1. Pingback: Results: The best PARTY in Romania for 2014? | Feeder

Leave a reply (we review all comments)