Venetian Pool Party – Silviu Pașca live band @ Daimon

Venetian Pool Party – Silviu Pașca live band @ Daimon
21 august, 21:00

Începând cu ora 21.00, pasionații de muzică bună și locații selecte sunt așteptați la un cocktail party plin de eleganță și stil. La sosire, invitații vor primi măști venețiene și, până la începerea concertului, vor putea savura un warm-up în perfect acord cu atmosfera de vacanță care plutește în aer.
Highlight-ul serii, Silviu Pașca, fost concurent la Vocea României, alături de band-ul său vor susține un live show total, în cadrul căruia cu siguranță fiecare invitat va regăsi o parte din piesele preferate.
Finalul concertului nu înseamnă încheierea petrecerii. Astfel, invitații care consideră că noaptea mai are multe de oferit pot rămâne la afterparty. Muzica relaxantă va crea cadrul perfect pentru socializare și întâmpinarea weekend-ului care se apropie.
Prețul biletului este de 20 RON, redus la 15 RON în cazul biletelor rezervate pe site-ul Daimon Pool & Club. De asemenea, fetele beneficiază de acces gratuit la eveniment până la ora 00.00.
Muzică live și oameni de calitate, un cadru amenajat cu bun-gust și vreme perfectă – toate reprezintă ingredientele unei seri în oraș cu adevărat memorabile alături de prieteni. Vă așteptăm la un cocktail de bună-dispoziție!

fb event

1 thought on “Venetian Pool Party – Silviu Pașca live band @ Daimon”

  1. Pingback: Feeder Golden Ticket W21 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)