Jazz du Jardin caritabil: Hot Club de Bucharest @ Acuarela

  • by

Jazz du Jardin caritabil: Hot Club de Bucharest @ Acuarela
17 iulie, 20:00

GrădinAcuarela continuă seria Jazz du Jardin cu Hot Club de Bucharest, un concert caritabil organizat împreună cu Merci Charity Boutique. Vom ajuta un copil de numai 10 luni care are nevoie de o cameră implantabilă.
Trupa Hot Club de Bucharest, deja cu tradiţie în cercurile de boemie şi joie de vivre, îşi continuă seria de concerte de jazz manouche într-o formulă specială. Dacă până acum grupul a readus la viaţă ritmurile şi refrenele de gipsy jazz într-o interpretare instrumentală, de-acum vine cu o versiune completată şi de voce, în spiritul întâlnirii artistice dintre Django Reinhardt şi Beryl Davis. Cu un timbru distins şi o prezenţă creativă, Ştefania Roman se alătură trupei pentru o călătorie pe cât de tonică pe-atât de serioasă prin piese icon ale anilor `30.

Oana Cristache – vioară
Ștefania Roman – voce
Mălin Cristache – chitară
Greg Martin – chitară
Ștefan Iuga – contrabas

Bilet donație: 20 lei

Jazz du Jardin este ediția de vară a Jazz de Mansarde și promovează muzica jazz atât cea românească, dar și pe cea străină.

Merci Charity Boutique este primul concept store caritabil din România: un boutique plin cu lucruri bune, de calitate, care pot fi luate în schimbul unei donații.

fb event

Leave a reply (we review all comments)