Grădinesco #2 – minifestival de teatru și jazz la Acuarela și Plastilina

Grădinesco #2 – minifestival de teatru și jazz la Acuarela și Plastilina
24 – 27 iunie, 20:00

Între 23 și 27 iunie, începe ediția a II-a de Grădinesco – minifestival de teatru și jazz, de această dată cu două locuri de poveste: Acuarela și Plastilina. După succesul de la prima ediție, Grădinesco jazz fest continuă în GrădinAcuarela cu formule inedite de jazz românesc și la Plastilina cu două spectacole de teatru independent cu încărcătură tragi-comică.

Timp de cinci zile de la orele 20:00, Acuarela și Plastilina creează atmosferă de vacanţă!

Ziua 1 Luni, 23 iunie, 20:00
JAZZ la Acuarela
Cats in the rain
Andreea Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon

CATRINEL și niște domni
Catrinel Bejenariu – voce

Proiectul Cats In The Rain pulsează în spațiul muzicii de graniță: de la poetic, la dark jazz, de la lounge pop, la rock. Concertul lor este potrivit pentru spații mici, în care se adună oamenii în căutarea de stări și povești demne de introspecție… prin dramatism. Cei trei tineri care au inițiat proiectul sunt parte din colectivul Abator Industries și LOUNGERIE II.
Catrinel Bejenariu face performing arts de mai bine de zece ani, îmbinând actoria cu muzica sub diverse forme. A fost voce pentru Slang, Urma, l’Orchestre de Roche, Butterflies in My Stomach. Catrinel colaborează acum cu tineri muzicieni de jazz în formule care se diversifică de la un concert la altul. A ales experimentul atât în actorie, cât și în muzică, pentru melanjul neaşteptat de trăiri și sunete.

Ziua 2, Marți, 24 iunie, 20:00
TEATRU la Plastilina
Ziua Ispășirii – Yom Kippur
cu: Sigrid Bălțătescu, Mioara Dima, Cristina Văduva, Iulia Cărnaru
regia: Iulia Boroș
Patru surori reunite în casa copilăriei de dispariția bruscă a mamei în ajunul sărbătorii Iertării. Rezervă-ți un loc în apartamentul lor.
https://vimeo.com/97914315

Ziua 3, Miercuri, 25 iunie, 20:00
JAZZ la Acuarela
Maestros
Mihai Iordache – sax
Paolo Profeti – sax
Sorin Romanescu – chitară
Adrian Neacșu – contrabas
Tavi Scurtu – tobe

Cinci domni, unii dintre cei mai buni instrumentişti de jazz, vin într-o formulă grea la Acuarela. Un duel de saxofoane, cu cea mai bună chitară jazz și cu încă două instrumente puternice – tobele și contrabasul, cor răsuna GrădinAcuarela cu două seturi de jazz la puterea a cincea.

Ziua 4, Joi, 26 iunie, 20:00
TEATRU la Plastilina
Poveste pentru oameni mari
cu: Mihaela Rădescu, Sabina Grădinaru, Iasmina Petrovici, George Rotaru
regia: Andreea Iacomiță
Povestea urmăreşte firul subiectiv al amintirilor unei fete autiste care invită privitorul în interiorul unui Univers simplu şi cinstit, complicat de intenţiile ascunse ale adulţilor.
Ochiul personajului central ne conduce prin labirintul evenimentelor unei singure zi din viaţa sa.

Ziua 5, Vineri, 27 iunie, 20:00
JAZZ la Acuarela
Bossanova duo
Gabriela Costa – voce
Alex Man- chitară
Un duo, o voce și o chitară, care o să ne poarte pe o plajă braziliană mai puțin cunoscută, extrem de sensibilă, într-un ritm cald, dar pe înțelesul tuturor.

Grădinesco este un mini-festival de teatru şi jazz care îşi propune să promoveze şi să susţină artişti de pe scena teatrului şi jazz-ului românesc. Prima ediţie a Festivalului a adus în spaţiul răcoros al Bistro de Arte unii dintre cei mai buni muziceni de jazz de pe secna românească şi două spectacole de teatru realizate la putere feminină. GrădinAcuarela a fost plină în fiecare zi de festival, iar feedback-ul pozitiv ne-a determinat să trecem la ediția a doua. Anul acesta, am plusat cu cei mai buni instrumentiști ai jazz-ului românesc și două dintre cele mai frumoase spectacole de teatru independent.

Support Artist Fee: 25 lei
Rezervări Acuarela: 0745 662 889
Rezervări Plastilina: 0755 084 084

Imbold, Asociația Culturală este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale din România. Imbold, Galeria este primul proiect permanent al Asociației, un spațiu neconvențional, special amenajat pentru găzduirea expozițiilor de artă contemporană. Imbold, Galeria este completată de spațiul primitor al Acuarela, Bistro de Arte facebook.com/ImboldGaleria

Tags:

Leave a reply (we review all comments)