Filipp, High Jet, Pieton, ubic @ Traian 420

Filipp, High Jet, Pieton & ubic @ Traian 420
16 mai, 22:22

100% Natural // Biospheric // Electronic
Orasul a fost cam impietrit in ultima vreme, din atmosfera apasatoare de noxe si poluare fonica am simtit clar nevoia evadarii intr-un frunzaris de beat-uri de calitate, intr-un desis unde house-ul bio se combina minunat cu techno-ul eco pe aceeasi foaie, aceeasi pagina a unei povesti halucinante ce descrie aventurile unor curajosi exploratori muzicali contemporani, caractere deosebite, gentlemani si cercetatori in acelasi timp, va vor purta vineri 16 acolo unde natura ne-a dat ce are mai pur, mai sincer, intr-o calatorie atat deasupra cat si dedesubtul ecuatorului.

Filipp [Halvingrad]
https://soundcloud.com/eldoralekseifilipp

High Jet [Origami Sound]
https://soundcloud.com/highjet

Pieton
https://soundcloud.com/eucen

ubic [save or cancel]
https://soundcloud.com/save-or-cancel

fb event

Filipp [Halvingrad]
https://facebook.com/Halvingrad
Bicontele de Halvingrad purcede intr-o calatorie flamboianata in savana africana, intr-o zona pe care altii n-au avut curaj sa o calce. Vino alaturi de acest celebru explorator, prozator, poet si om de stiinta acolo unde natura se coloreaza mai intens de la soare, acolo unde pradatorul isi va surprinde mereu antilopa.

High Jet [Origami Sound]
https://facebook.com/dahighjet
Cei doi maestri cercetatori nord-bucuresteni conduc o misiune de explorare tot in partea insorita a globului, dincolo de 42°C, acolo unde palmierii si cocotierii sunt principala sursa de prospetime, ei gasesc cel de-al cincilea element, racoritor si electrizant, cufarul al carui lacat se deschide doar cu o combinatie super fresh.

Pieton
https://soundcloud.com/eucen
Cunoscut si ca dr. Gino Vox de la Institutul Disco Sigaretta, ilustrul plastician lasa discobolul si rolele deoparte pentru o incursiune halucinanta in intunecatele paduri germanice, surse ale unor izvoare de voie buna, pentru a descoperii secretul tineretii fara batranete, un adevarat explorator al sunetelor cristaline de codru des.

ubic [save or cancel]
https://facebook.com/pages/Save-or-Cancel/320672335202
Erudit in tainele ascunse ale naturii, prof. dr. ubic al inaltei academii Save or Cancel pleaca intr-o cercetare in America de Nord, in parcul Yellowstone, acolo unde natura a ascuns cu grija, pazite de ursi grizzly, cele mai fine si eterice sunete, care pot salva urechea de zgomote cotidiente si sufletul de vibratii negative, care aduc starea de echilibru si armonie.

Traian 420 / 16.05.2014 / 22:22ᕼ

Artwork by Rok
https://facebook.com/robnrok
http://rokrokrokrokrok.tumblr.com/

Sondsystem by Sleepnot
https://facebook.com/SleepnotSoundsystem

Dresscode: normcore explorer
Your support for mother nature: 10ron

Leave a reply (we review all comments)