Andrea Oliva @ Studio Martin

Andrea Oliva, Mano @ Studio Martin
19 aprilie, 23:00

ANDREA OLIVA

facebook
soundcloud

MANO

soundcloud
facebook

fb event

Paștele vine cu un cadou special, un “warm-up” pentru The Mission 1st of May putem spune! 🙂
Andrea Oliva. Pentru unii, acest nume nu mai are nevoie de prezentări. În caz că totuși v-a “scapat”, Andrea este rezident în cluburi renumite din toată lumea, cu producții “înșirate” în mai toate cataloagele label-urilor underground și cu o prezență pe scena muzicii dance ce datează de mai bine de 17 ani.

Andrea Oliva se joacă cu sunetele, le creeaza “din greșeală”, ca mai apoi să dea naștere unui sound specific, îmbinând într-un final un puzzle perfect. În ceea ce privește remixurile, Andrea încearcă să pătrundă în mintea celui care a produs piesa originală. Consideră că muzica sa s-a potrivit la fix cu filozofia muzicii Cadenza, despre care spune el, “it’s not all about bongos and Latino grooves”.

Pentru el Cadenza este label-ul care i-a oferit spațiul în care s-a putut exprima ca artist, unde a creat piese tipice acestui label, dar unde a si experimentat din punct de vedere muzical, arătându-și astfel talentul. În 2014, “the fast rising star” Andrea Oliva revine la rezidența sa ANTS, o continuă pe cea de la Nordstern și o începe pe cea de la Cocorico. Ca și cum nu ar fi de ajuns, așteptăm release-uri la Be As One, Saved, Nordstern Music, Defected, Objektivity and Mobilee Records. 2014 este încă la început, așadar planurile nu iau sfârșit aici…

Câștigătorul Burn Studios Residency România 2013, Mano, se va ocupa de “încălzirea” noastră. Muzica sa este un amestec perfect între deep house și tech-house, techno în echilibru perfect cu energie și trăiri.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)