Kraak & Smaak DJ set @ Colectiv

Kraak & Smaak DJ set @ Colectiv
4 aprilie, 22:00

https://www.facebook.com/KraakAndSmaak
https://soundcloud.com/kraaksmaak

+ concurs feeder

Dupa RAC, Oxygen a pregatit pentru luna aprilie un nou party, de data aceasta alaturi de Kraak & Smaak, nume cunoscut al scenei electronice. Powered by Desperados – tequila flavoured beer, evenimentul urmeaza sa aiba loc pe 4 aprilie, in club Colectiv.

Trio-ul olandez Kraak & Smaak, format in anul 2003 de Oscar de Jong, Mark Kneppers si Wim Plug, a atras inca de la primele release-uri atentia unor nume grele ale industriei, precum Pete Tong sau Annie Nightingale. Albumul de debut, “Boogie Angst”, a fost lansat in anul 2006 in UK, iar in urmatorul an in SUA, cateva dintre single-uri fiind selectate pentru a fi incluse pe coloana sonora a unor seriale de succes precum “Grey’s Anatomy”, “Men in Trees” si “What About Brian?”.

Cel de-al doilea album, intitulat ”Plastic People”, a fost lansat in 2008, primul extras pe single fiind chiar piesa care a dat numele materialului, scrisa in colaborare cu Mark Brydon, jumatatea masculina a trupei Moloko. Clipul single-ului “Squeeze Me”, un featuring cu artistul britanic Ben Westbeech, i-a ajutat pe cei trei sa castige numeroase premii.

Urmatorul material discografic, “Electric Hustle” (2011), le-a adus notorietatea mult asteptata: single-ul “Dynamite” a inregistrat un succes rasunator pe radiourile din SUA, urcand pe locul intai in clasamente, in vreme ce “Let’s Go Back” a fost numit de renumita revista Mixmag single-ul anului 2011. Cel mai recent album, “Chrome Waves”, a fost lansat anul trecut, primul single – “The Future Is Now” fiind ales “piesa lunii” de catre Mixmag, bucurandu-se totodata si de sustinerea lumii “bune” din industria muzicala.

De-a lungul carierei, Kraak & Smaak si-a trecut in palmares si premiul European Border Breakers, alaturi de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum si aparitii in cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands sau B’ESTFEST (in 2008). De altfel, revista muzicala IDJ a descris trupa drept un “must see live band”, alaturi de nume celebre cum ar fi Chemical Brothers, Moby si The Prodigy.

Pe 4 aprilie Kraak and Smaak va fi prezenta in formula de DJ Set in club Colectiv din Bucuresti, in cadrul celui de-al doilea party organizat de Oxygen – un element esential pentru ceea ce inseamna DJ culture, nightlife, clubbing si, cel mai important, pentru oamenii care iubesc acest lifestyle.

Bilete:
pre-sale: 25 lei pe MyTicket.ro
at the door: 30 lei pana in ora 00:00
35 lei dupa ora 00:00

fb event

Tags:

2 thoughts on “Kraak & Smaak DJ set @ Colectiv”

  1. Pingback: concurs feeder: câștigători | Feeder

  2. Pingback: concurs feeder: Kraak and Smaak, COLOR 3rd, Jaya the Cat | Feeder

Leave a reply (we review all comments)