LET’S GO DANCING – THE FINAL @ Casa Vernescu

ANONYMOUS presents LET’S GO DANCING – THE FINAL w/ Los Suruba, Nocturno, Nusha, Audiopulse, Gully @ Casa Vernescu
28 martie, 22:00

Line-up
Main Room:
Los Suruba//Nocturno//Nusha//Audiopulse

Funky Business Room
Gully//Oscar

Pe principiul „all good things must come to an end”, Anonymous va invita sa luati parte la petrecerea de inchidere a seriei LET’S GO DANCING @ Cloud 9 by Casa Vernescu. Pentru aceasta ultima editie ii avem invitati pe excentricii spanioli Delmar si Alvaro, care impreuna formeaza Los Suruba.
Duo-ul pe val la Ibiza se afla pentru prima oara in Romania si va mixa alaturi de Audiopulse, Nusha si Nocturno in Main Room. Iar Funky Business Room va fi din nou animata de beat-urile lui Gully, care de aceasta data il va avea alaturi pe Oscar.

Los Suruba se traduce din portugheza in orgie, o petrecere salbatica, un betiv pacatos. Un nume conferit de fani inca din primele zile ale proiectului si care intruchipeaza sentimentul de petrecere nebuna traita intens de fiecare participant in parte. Un sentiment ce te duce intr-o lume cu posibilitati nelimitate, o calatorie abstracta de sunete si trairi ce surprinde frumusetea fiecarui moment unic. Intr-un cuvant Los Suruba intruchipeaza perfect atmosfera Anonymous.

Anul 2013 le aduce lui Delmar si Alvaro o noua provocare: rezidenta pe perioada verii in cadrul ANTS – Ushuaia, Ibiza. Conceptul este gandit pentru a evita masele de petrecareti, in timp ce expune o selectie atent aleasa si fina de artisti underground.

Daca ai trait alaturi de noi experienta LET’S GO DANCING, stii ca nu ai cum sa ratezi acest ultim party. Daca din contra nu ai apucat sa petreci inca in Casa Vernescu, nu rata petrecerea de inchidere a unei serii de evenimente ce vor ramane cu siguranta in inimile noastre.

Vineri 28 martie punem punct unei experiente frumoase si ne indreptam atentia catre un nou sezon Behind Closed Doors.Vara asta povestea se va scrie de la sine… 🙂

Bilete
In avans din reteaua My Ticket: 30lei
La fata locului: 30 lei in intrevalul orar 22:00-00:00
50 lei dupa 00:00

fb event

Rezervari mese si info eveniment: 0726.210.028//0722.707.768

Tags:

Leave a reply (we review all comments)