Delilah @ Atelierul de Producție

  • by

Delilah @ Atelierul de Producție.

21 martie, 22:00.

Warm up: Adnana Sun / https://soundcloud.com/adnana-sun
Opening: Lucia / https://www.youtube.com/watch?v=UAm_uoV1z5k

O noua premiera Deck: Delilah, pentru prima data in Romania!

Nascuta in anul 1990 la Paris, Delilah (Paloma Ayana Stoecker) provine dintr-o familie pasionata de muzica, mama sa fiind implicata in organizarea galelor premiilor muzicale Mobo in anii ’90, iar tatal sau vitreg, fost DJ, detinand o casa de discuri si un club de muzica live in Londra. Incurajata de dragostea pentru muzica a parintilor sai si inspirata de vibe-ul Londrei, orasul in care s-a mutat de mica, Delilah a inceput sa studieze pianul de la o varsta frageda, compunand primul sau cantec la numai 12 ani. Talentul sau nativ nu a trecut neobservat astfel ca, cinci ani mai tarziu, casele de discuri incepeau deja sa-si arate interesul fata de tanara artista care, in 2008, a semnat primul sau contract cu Atlantic Records (Warner Music).

Primul sau mixtape, 2-4 am, a fost lansat la inceputul anului 2012, anticipand debutul discografic: From the Roots Up. Influentat de variate sonoritati urbane, de la acustic si dub, pana la drum & bass si dubstep, From the Roots Up a aparut in iulie 2012 si a intrat direct in top 5 UK, single-urile Go, Love You So, Breathe si Inside My Love aducandu-i artistei numerosi fani si dincolo de granitele Marii Britanii. Toate piesele de pe material au fost compuse si co-produse de insasi Delilah, beneficiind si de implicarea unor producatori precum Balistiq, Andy Burrows (cunoscut pentru colaborarile cu Razorlight, We Are Scientists, Editors, Tom Odell) si Syience, de care se leaga nume celebre precum Beyoncé, Jay-Z, John Legend sau Mary J. Blige.

Dincolo de munca de studio, Delilah s-a facut remarcata pentru prestatiile ei live, fiind invitata sa deschida concertele din turneul Chase & Status precum si o serie de show-uri pentru celebrul Prince. Primul ei turneu ca main act a avut loc in primavara anului 2012, culminand cu un duet alaturi de Emeli Sande in cadrul MTV’s Brand New pe scena clubului londonez KOKO. Delilah a fost portretizata ca fiind legatura lipsa dintre Sade si The xx, in timp ce stilul ei nonconformist si fresh este descris ca un mix sofisticat de R&B atmosferic, trip-hop si electronic pop, printre influentele muzicale regasite in creatiile sale numarandu-se Buena Vista Social Club, Portishead, Ella Fitzgerald, Nine Inch Nails,Chaka Khan, Aaliyah si Alanis Morissette. In 2013, Delilah a fost unul dintre headlinerii festivalului Exit, pe scena Fusion.

https://www.facebook.com/delilahofficial

soundcloud.com/delilahofficial

Bilete:
50 de lei pre-sale pe MyTicket.ro, reteaua magazinelor Diverta si Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9), Beros Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19) si Laboratorul de Cocktailuri (Str. Stavropoleos Nr.8).

60 de lei la intrare (in limita disponibilitatii)

Leave a reply (we review all comments)