ALT CONCURS NATIONAL DE COREGRAFIE @ Centrul National al Dansului

Asociația Secția de Coregrafie vă invită la prima ediție a unui eveniment unic în România. “ALT CONCURS NAȚIONAL DE COREGRAFIE” va avea loc sâmbătă, 12 octombrie de la ora 16:00 la Centrul Național al Dansului.
“ALT CONCURS” este o competiție națională dedicată coregrafilor, dansatorilor și performerilor care vor aduce în atenția publicului, dar și a profesioniștilor ultimele tendințe din dans și performance ce vor aborda mai multe stiluri de exprimare corporală, de la pop, abstract, teatral, până la experiment senzorial, video și sonor. Evenimentul va pune în scenă 13 producții independente noi, majoritatea autofinanțate, ce reunesc peste 50 de coregrafi, dansatori, performeri, actori și muzicieni români. Destule ingrediente pentru ca “ALT CONCURS” să fie un highlight printre evenimentele de dans din această toamnă.
ALT PARTY va încheia seara la Centrul Național al Dansului, pe muzica asigurată de The Ghost of 3.13, Temple Invisible și DJ ToShiRo.
Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.altconcurs.ro.
“ALT CONCURS” este produs de Asociația Secția de Coregrafie, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sprijinit de Centrul Național al Dansului, X și 0 Dance Project, Cartierul de Dans, ArCub și Pas Boutique. Premiile sunt oferite de Ministerul Culturii și Cultelor prin Administrația Fondului Cultural Național și de Pas Boutique. Centrul Dansului va oferi de asemeni premiul “Ioan Tugearu”. Parteneri media principali: Revista ADN, Radio Guerrilla, All Hollow, Metropotam.
Rezervări se fac la centrul.dansului.bucuresti@gmail.com, în limita locurilor disponibile.
Mai multe detalii pe Facebook Sectia de Coregrafie.

Facebook event.

Tags:

1 thought on “ALT CONCURS NATIONAL DE COREGRAFIE @ Centrul National al Dansului”

  1. Pingback: SemneBune > SB-1610-RPC

Leave a reply (we review all comments)