Jazz la Bran

  • by

JAZZ.RO organizează în perioada 30 august – 1 septembrie 2013, în parteneriat cu Compania de Administrare a Domeniului Bran, prima ediţie a festivalului JAZZ at BRAN CASTLE. Într-un decor istoric şi cultural-artistic de poveste, melomanii sunt invitaţi la 3 zile de jazz european, de muzică contemporană şi barocă.

Ediţia pilot a festivalului JAZZ at BRAN CASTLE are parte de un line-up impresionant, cu artişti consacraţi de jazz care vor prezenta atât proiecte deja aplaudate cât şi proiecte absolut noi. Concertele se vor desfăşura în fiecare seară a festivalului, începând cu orele 20.00, în curtea interioară a monumentului istoric şi arhitectonic Castelul Bran.

O singură excepţie ce va adăuga un plus de farmec festivalului: recitalul de orgă susţinut de tânărul muzician britanic Dave Stapleton, la Biserica Evanghelică din Râşnov, ce va avea loc duminică, 1 septembrie, ora 13.00. Astfel JAZZ.RO continuă misiunea de a aduce jazz-ul ȋn spaţii neconvenţiale, iniţiativă ce s-a concretizat anul acesta ȋn martie cu festivalul JAZZ IN CHURCH de la Biserica Luterană din Bucureşti.

Prețul unui bilet este de 150 lei pe seară sau 400 lei abonament pentru cele 3 seri. Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe eventim.ro, în rețelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas și Cărturesti precum şi la magazinul ANDANTE Music. Abonamentele sunt deja disponibile, iar biletele vor fi puse în vânzare doar în ultima săptămână a lunii august.

Partener principal: Compania de Administrare a Domeniului Bran
Cu sprijinul Andante Music și Green Hours 22 jazz cafe

Leave a reply (we review all comments)