Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide

  • by

Expozitia “Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide” reuneste cele mai bune lucrari din albumul “200 Best Digital Artists Worldwide”, aparut in luna mai 2013, printate in format 1.5×1.5m si o proiectie a tuturor celor 506 imagini din album, semnate de 200 de artisti digitali din intreaga lume, precum: Surachai Puthikulangkura, Carioca Studio sau Upstairs Studio.

Selectia lucrarilor a fost facuta de Michael Weinzettl – Editor in Chief Lürzer’s Archive – cel care alege lucrarile care apar in revista si in albumele speciale Lürzer’s Archive de mai bine de 25 de ani – impreuna cu un juriu format din Anne Telford, scriitor si editor, fost Managing Editor al revistei Communication Arts, Michael Jostmeier, decanul facultatii de Design din cadrul Georg-Simon-Ohm University, Nuremberg si Chris Christodoulou, CEO Saddington Baynes.

Expozitia “Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide” este al doilea proiect din seria de evenimente pe care AdPrint Foundation le-a pregatit in 2013. AdPrint si-a extins activitatea incepând cu 2013 si isi propune sa genereze, sa reuneasca si sa promoveze publictatea in print, graphic design-ul si media printate la nivel international. Competitia anuala care premia publicitatea a fost inlocuita cu o serie de proiecte ce vor ilustra valoarea acestui mediu si puterea printului de a ne face viata mai frumoasa.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)