Tare ca piatra 08

  • by

Dupa cum am promis, anuntam ca festivalul national de sport, TARE CA PIATRA 08 are loc in 20-21 Iulie, in Piatra-Neamt si gazduieste incepand cu aceasta editie, 4 probe: DOWNHILL, SKATE, ROLE si STREETBALL.
De aceasta data, va asteptam in centrul istoric al orasului, in Piata Curtea Domneasca, unde vom amplasa Skatepark-ul si un teren profesionist de basket, marca SPORT ARENA. Tot in aceasta locatie va avea loc si primul targ de HandMade Tare Ca Piatra. Concursul de Downhill se desfasoara pe traseul de pe Muntele Cozla (3 Km), cu STARTul pe Platou si FINISHul la Colibele Haiducilor.

Inscrierea online este obligatorie si se face pe site-ul oficial al evenimentului: www.tarecapiatra.org. Petrecerea Tare Ca Piatra da startul la distractie intr-o locatie inedita – IGLOOul de pe Platoul Cozla, alaturi de DOC&Deliric si High Jet, pe 20 Iulie, orele 20:00 (20 RON – biletul/30 RON la intrare; intrare libera pentru concurenti).

Suntem mandri sa-i avem ca parteneri pe cei de la WE TOUR – invitati speciali si concursurile Transylvanian Rippers – cu care avem planuri mari pentru anul viitor, impreuna cu Bacau Streetball Challenge

Tags:

Leave a reply (we review all comments)