Haute Culture + Luca la Mongol Rally Checkpoint Beach Party

  • by

Vineri 19 iulie la Oha Beach (Plaja Mamaia Nord) se pune de un party pe plajă cu Haute Culture și Luca.

De câțiva ani a devenit o tradiție ca echipajele românești care pleacă în Mongol Rally să se bucure de o super petrecere pe plajă, alături de veterani și prietenii lor. Anul ăsta, e rândul a două echipe românești să ne facă mândri și invidioși, Today și Mongolioții.

Mongol Rally împlinește 10 ani, așa că checkpoint-ul de la mare devine punct oficial de pe traseul ralioților și, pe lângă asta, România este destinația raliului veteranilor. Deci pregătiți-vă de o invazie de oameni frumoși și fericiți, din toată lumea, care pleacă în cel mai mare trip al vieții lor!

Se anunță valuri de shot-uri speciale, un weekend întreg de muzică bună și o atmosferă plină de endorfină!

Începem vineri cu Luca (Constangeles) și Haute Culture (Mihai Dobre) și continuăm cu petrecerea până duminică!

Haute Culture – oldschool party groover
Luca – tânără speranță a Constangelesului

Mongol Rally este cel mai mare raliu caritabil din lume, dar și una dintre cele mai dificile curse de anduranță, competiția fiind inclusă de BBC în TOP 10 Raliuri Internaționale de Enduro, alături de Raliul Dakar, Le Mans sau Indianapolis 500. Approximativ 250 de echipe din toată lumea pleacă, an de an, din Londra până în Mongolia, cu unicul scop de a avea o călătorie plină de peripeții și a dona mașina la final.

Regulile sunt simple – vehiculele trebuie să aibă un motor sub 1.2 cp sau să fie utilitare (ambulanțe, pompieri, schoolbus), iar traseul este la latitudinea participanților, organizatorii neoferind nici un soi de asistență tehnică sau logistică. Pe parcursul celor 16.000 de km până în Mongolia, ralioții vor traversa Marea Caspică, trei regiuni de deșert, râuri și lanțuri muntoase de până la 4000 m, ca să nu mai vorbim de zone lungi de drumuri neasfaltate, care le vor pune la ăncercare răbdarea, rezistența și ingeniozitatea.

Today
Mongolification = “It’s when two people that usually have a full time job, take a car that usually goes nowhere and try to drive it to Mongolia.”

www.facebook.com/todayyoucandoanything
www.todayyoucandoanything.ro

Mongolioții
Aventură și neprevăzut, după gust.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)