Premiera: opera in direct la cinema

  • by

În 2013 se împlinesc 200 de ani de la nașterea celui ce avea să devină unul dintre cei mai mari compozitori ai secolului său: Giuseppe Fortunino Francesco Verdi. Italienii îl aniversează în cadrul celebrului festival Euro Mediteranneo din orășelul sicilian Taormina. Cu această ocazie, bucureștenii sunt invitați să ia parte la transmisiunea în direct a celebrei „Rigoletto” (hint: La Donna e Mobile). Spectacolul va avea loc marți, 9 iulie, de la 22:30 la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Tot acolo și tot în direct putem vedea concertul pe care Andre Rieu („regele valsului”), îl va susține în seara de sâmbătă, 13 iulie, de la ora 21.00 în Maastricht-ul natal. Va fi un spectacol grandios, plin de grație, muzică, dans, operă, culoare și multă lumină.

Pe lângă Rigoletto și Rieu, lunile iulie și august rezervă spectacole celebre: „Bal Mascat”, Carmen, AIDA (3D) sau Machbet. Vestea bună e că această serie de transmisiuni e doar preambulul unei premiere cinematografice în România: începând cu 1 septembrie, același Grand Cinema Digiplex va transmite în direct cele mai importante concerte din cadrul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)