Stema live

  • by

Marti 2 iulie, ora 21.00@Control:

STEMA live*
Opening act: Plastik Charm

Marti 2 iulie, continuam seria concertelor rock cu performance-ul unei trupe cu o evolutie fulminanta: Stema. Invitata sa `incalzeasca` atmosfera este indragita trupa de electr-rock Plastik Charm.

Intrare libera.

Trupa Stema s-a infiintat in anul 2011 la initiativa lui Silviu Sanda – un artist polivalent care a cantat de-a lungul timpului cu trupe ca Timpuri noi, Pheonix, Sarmalele Reci sau Sfinx Experience.

Genul muzical abordat de trupa Stema este un rock urban cu influente pop-electro. Si cum muzica Stema se bazeaza pe mesaj si autenticitate, videoclipul celui mai nou single “Fiecare om”, un featuring cu Super ED, este in perfecta simbioza cu sentimentul piesei. Clipul a fost filmat in localitatea Breaza, iar regia este semnata de Khaled Mokhtar.

Plastik Charm este o trupa de muzica electro-rock din Bucuresti. In componenta ii are ca membrii pe E-One la chitara si voce, Mike Dragomir chitara bass, Daniel Iudean toba/percutie si Adrian Klein sintetizatoare si efecte speciale.

Ca proiect, Plastik Charm a fost infintat in toamna anului 2009 de catre vocalul si chitaristul trupei E-One. In cautarea amprentei muzicale reprezentative, E-One l-a cunoscut pe Adrian Klein, producator muzical alaturi de care, timp de cateva luni, a conturat sound-ul de baza.

Compozitiile PlastiK Charm au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind o mixtura foarte bine dozata de rock alernativ, pop si electronic. Sunt dinamice, dansante si melodioase.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)