Puma Social Store – Inspiration Shot

  • by

La doua saptamani de la inaugurarea PUMA Social Store in Fabrica, spatiul va gazdui primul eveniment din seria PUMA Inspiration Shot.

Joi, pe 13 iunie, incepand cu orele 20:00, Ana Maria Grigoriu + Stelian Dobrescu aka LOOT Design (graphic design), Octav Ungureanu a.k.a. Smoking Cool Cat (comics), Octavian Campeanu a.k.a Vian Peanu (typography), Alexandru Nimurad (fashion), Ioana Sopov (ilustratie) si Serban Mocanu a.k.a Potop (design) vor crea propria viziune de Bucharest Skyline si vor invita publicul doritor sa li se alature.

Evenimentul isi propune sa puna in context povestea spatiului, al carui design reinterpreteaza motivele traditionale romanesti intr-un loc aflat in centrul Bucurestiului si in acelasi timp, la intrarea in cartierul Rahova, o zona aflata la intersectia unor influente culturale contradictorii.

Tema primului eveniment este asadar Bucharest Skyline, asa cum il vezi tu. Artistii profesionisti si cei amatori sunt invitati sa se joace cu ilustratii, cu litere, cu comics sau cu orice alt fel de desene pe un canvas neconventional: plasele de panza PUMA Tote Bag Natural, transformate pentru o seara in suportul ideilor artistilor.

Despre artistii participanti la eveniment aici.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)