Patrice, ultimul nume confirmat la Plai Festival

  • by

Patrice revine pe 14 septembrie 2013 la Festivalul PLAI din Timișoara pentru a-și promova noul album. Patrice este ultimul artist anunțat pentru line-up-ul muzical PLAI 2013 și se alătura lui ZAZ, Vieux Farka Toure, Baba Zula, Maia Vidal și Nuevo Tango Quintet feat. Marili Machado. Vezi și lista noastră de festivaluri pentru 2013 sau citește toată vestea așa cum am primit-o de la organizatori:

Anul trecut am avut primul SOLD OUT si multi dintre noi am ramas cu amintiri de neuitat dupa concertul lui Patrice. Din pacate, multi nu au putut intra la acel concert in Muzeului Satului Banatean, capacitatea muzeului fiind limitata. Pentru ei, pentru cei care au fost la concert si pentru cei care nu au ajuns in 2012, Patrice revine la PLAI pentru a-si lansa viitorul album, intitulat “The Rising of the Son”, ce va fi disponibil incepand cu 23 August 2013. Piese noi si piese vechi, intr-o formula noua si un “show” nou, pentru 14 septembrie va propunem o seara ce se anunta plina de “good vibes” si sonoritati ce vor trece de la pop la reggae, funk, soul, rock si folk englezesc la desert blues-ul lui Vieux Farka.

Pana atunci, ne incalzim cu Nouvelle Vague in data de 21 iunie.

Bilete reduse cu 20% se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) si din reteaua magazinelor Carturesti, Germanos, Orange si Vodafone pana in data de 12.09.2013.

Pretul unui bilet pentru o zi de festival este 40 de lei pana in 12.09.2013 | 50 de lei la intrare.
Pretul unui abonament pentru 3 zile de festival este 80 de lei pana in 12.09.2013 | 100 lei la intrare.
Abonamentele cu acces in CAMPING au acelasi pret dar sunt limitate la 100 de locuri.

MUZEUL SATULUI BANATEAN ARE CAPACITATE LIMITATA. Va rugam sa cumparati bilete din timp.

Detalii:
Festivalul PLAI 2013 este organizat de Asociatia Culturala Sunet Ambianta Timisoara si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman si Consiliul Judetean Timis.

PLAI, foarte pe scurt:

  • cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de catre voluntari.
  • singurul festival din Romania ajuns in finala European Festival Awards. PLAI a reprezentat Romania la categoria Best Small European Festival 2012.
  • castigator al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect multicultural din Romania; premiu inmanat de catre Hans-Gert Pottering si Angela Merkel)
  • castigator al premiului 1 al Galei Societatii Civile 2009 la sectiunea Arta si Cultura.
  • 3 zile de festival
  • 9 concerte de world music, jazz si fusion
  • 45 de parteneri culturali ce ofera peste 200 de activitati
  • 100% voluntariat

Detalii privind line-up-ul si activitatile PLAI 2013, pe www.plai.ro

https://www.facebook.com/PLAIFestival

Leave a reply (we review all comments)