Performart #4 – Loreta Isac, Lartist

  • by

De Noaptea Albă a Galeriilor, expoziția București Optimixed se instalează comod la Atelierul de Print, pe Mavrogheni, nr.10.
De la 19:00 la 03:00, se întâmplă așa: ne fotografiem într-un corner artsy și scoatem pozele pe loc, în timp ce Lartist și Loreta Isac primesc liber la imaginație și desenează live.

Așa cum spunea chiar ea recent într-un interviu colorat, Loretei Isac îi place să deseneze noaptea, înconjurată de liniștea de somn general, când totul devine mai clar și ideile intră mai ușor pe fereastră. Artist, ilustrator și graphic designer, Loreta Isac își compune lumea după rețeta proprie. Realitatea creată de ea prinde viață prin compozițiile pline de imagini senzoriale, artista reușind să ne inițieze într-un univers atemporal cu o armonie aparte în forme și culoare.

Cătălin Lartist revine la Atelierul de Print cu un fresh Digital Painting Live Performance. Lartist creează un grafic design suprarealist si expresionist și reușește să dea glas ecourilor artei clasice prin limbajul sofisticat al tehnicilor mixte digitale. Ca o oglindă deformată, îi place să distorsioneze și să mixeze idei și imagini care-l inspiră să deseneze compulsiv.

Pregătim bunătăți-surpriză de văzut, de gustat, de ascultat, de pus la gât, de pus deoparte și de dat mai departe. Keep in touch!

Expoziția BUCUREȘTI OPTIMIXED aduce la un numitor comun identităţile individuale ale tinerilor artişti care au intervenit peste cele mai apreciate fotografii din proiectul Bucureşti Optimist. Realitatea optimistă surprinsă în fotografiile lui Cristian Vasile (Igu) a devenit astfel spaţiu de joacă pentru imaginaţia celor 12 artişti invitaţi: Ghica Popa, Kitră aka Nicu Duţă, Loreta Isac, Mădălina Andronic, Adrian Laie, Artpi Arpad Rezi, Cătălin Lartist, George Roşu, Paula Rusu, Veronica Neacşu, Victor Fota, D’JR Victor Manea.

Accesul la eveniment este liber.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)