Bike to work – prima editie

  • by

Asociația Bike to Life organizează vineri 17 mai prima ediția e „Bike to Work”.

Daca inca nu ti-ai adunat curajul sa pedalezi spre job, ia bicla de coarne, iesi in strada si revendica-ti teritoriul. Ai patru fotografii de facut, autoportret cand iesi din casa, coloana de masini la semafor, tu si “ea” (iubita sau amanta ta bicla) la job si un big “LIKE” cu ce palma vrei. Descarca-le in pagina evenimentului si poate facem un top MISS si MISTER BIKE.

Pana atunci ar fi bine daca ti-ai gasi cel putin un partener sau partenera de drum iar pentru asta iti sugeram sa propui un traseu cu locul plecarii, puncte de intalnire si locul destinatie. Pedalatul in grup este mai sigur, mai distractiv si iti ofera posibilitatea sa iti faci noi prieteni.

Ca si tips-uri, alegeti strazi secundare, mai putin circulate de autoturisme, mai sigure si mai putin poluate. Asigura-te ca pleci de acasa la momentul potrivit pentru a ajunge in timp util la job, fara a fi nevoit sa tragi din greu la pedale, evitand transpiratia. Rucsacul este un accesoriu necesar unui biciclist dar nu celui urban, o geanta cu curea trecuta peste umar fiind ideala in acest caz.

Si nu uita…misiunea ta nescrisa este sa incerci sa convingi si alti colegi de job sa porneasca la drum cu bicla, pentru ca vinerea viitoare vom fi si mai multi.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)