First Time Combo: Silent Strike, Aina (UK)

  • by

Joi 9 maiSilent Strike și Aina la BASM.

Pe 9 mai la BASM are loc un concert Aina Roxx. În deschidere va performa Silent Strike, producătorul cu care aceasta a colaborat la piesa ”Release” de pe materialul său, ”Singularity”.

Aina Roxx este recunoscută pentru performance-ul ei de soulful rock energic. Născută în Londra, Aina a compus și cântat diverse genuri muzicale, experimentând inclusiv alături de live band-uri și diverși producători. ”Word on the Street” este cel mai recent EP al ei, care i-a marcat debutul solo. Aina Roxx a cântat în Europa, Canada și UK, aducând rock, pop și electronica laolaltă.

Silent Strike este un producător român de electronica, hip-hop, rock și IDM. Compozitor prolific și renumit pentru delicatețea cu care a tratat muzica încă din 1998, Ioan Titu este autorul a cinci albume și trei EP-uri din 2005 încoace și include și muzica de film în activitatea sa. Cel mai recent material al său, ”Singularity”, a fost lansat anul trecut, iar 2013 a început prin EP-ul în colaborare cu Kazi Ploae, ”Silent Regis”, cu care acum Silent Strike merge în turneu prin mai multe orașe ale României.

Intrare: 10 lei
BASM, Strada Sborului nr. 2

Tags:

Leave a reply (we review all comments)