Jazz de Mansarde #5: Spring Jazzy Night

  • by

Acuarela continuă Jazz de mansarde 5, joi, 18 aprilie, cu o mică revoluţie de modern jazz iniţiată de trei tineri jazzişti. Muzica lor aduce în mansarda Acuarela o armonie între culoare, expresie şi sensibilitate.

Voce: Ana-Cristina Leonte. Are proiecte cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Mihai Iordache și mulți alții şi este membră a grupului vocal Jazzappella.

Chitară: Ciprian Pop. S-a perfecționat lucrând cu Sorin Romanescu, având, în prezent și proiecte cu el; a cântat și cântă cu Luiza Zan,Vlad Popescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu; a primit numeroase premii printre care premiul pentru cel mai bun instrumentist la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș.

Contrabas: Adrian Neacşu este membru al proiectelor: Earth Wind and Drums şi Havana Club Orchestra. A făcut parte din trupele Zgârie Nori şi Blue Nipple Boy. Printre artiştii cu care colaborează se numără şi Mihai Iordache, Ana Bancescu.

Jazz de Mansarde este o platformă de muzică jazz care are loc săptămânal în mansarda Acuarela. Este un proiect care promovează în spaţiul călduros al Bistro de Arte, muzica jazz, atât cea românească, cât şi cea străină. Ediţia a cincea va crea în mansarda Acuarela o atmosferă de primăvară cu miros de jazz modern.

Support artist fee: 15 lei
55 locuri, rezervări 0748414868

Tags:

Leave a reply (we review all comments)