Where did the color go?

Foto: Oana Parache.

Duminică 14 aprilie la Control + 1 (adică la etaj) expune Alexandra Albu.

Diagnostic: ADHD cromatic-simptomatic, cu reverberații creative pe acril
Explicație aclinică: Pentru toate culorile cuminți există un loc sub soare. De celalalte mă ocup eu. Mă știți pe mine, trântesc pe pânze toti prietenii imaginari care-mi taie calea. Sau monștrii sociabili, personajele poveștilor care nu și-au găsit încă nașul și personalitățile mele multiple. Și fiindcă tot navighează dânșii prin mintea mea, m-am decis să-i scot din lada de zestre mentală și să pun de-o expoziție explozivă pe 14 aprilie. După ce Baba Dochia-și leapădă cojoacele, scot și eu la lumină toată imaginația pe care am lăsat-o la dospit peste iarnă.

Tratament: Vă invit într-un iatac din Control +1, la etaj adică, în data sus menționată, la un spectacol de circ static. Culori în echilibristică, personaje la grămadă-n pânze și fiindcă grămada cere vârf, alți indivizi imaginați. Contraindicat claustrofobilor cromatici sau celor care-au uitat că joaca are cele mai multe nuanțe.

Întrebare: Unde s-a dus culoarea?
Răspuns: Pe pânzele Albe.
Detalii: Pentru exuberanți, avem și-un colț de bunătăți bibilite de subsemnata. Sunt de adoptat toate și vă așteaptă în Control de pe 14 aprilie până pe 28.

Tags:

1 thought on “Where did the color go?”

  1. Pingback: Cele 89 de proiecte selectate – ce vedem la Street Delivery 2013 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)