Colaj AV – Phono.O şi Lulu Rouge

  • by

Sâmbătă 23 martie la Modern: Colaj AV cu Phono.O şi Lulu Rouge.

Experimentăm colajul în a 23-a zi de primavară.

Pentru că mâna omului are 23 de articulaţii. Pentru că înclinarea axei planetei noastre este de 23 grade. Pentru că numărul 23 pare să fie magic. În a 23-a zi de primăvară, sâmbătă, de la ora 23:00 Lulu Rouge şi Phon.o vor mixa în cadrul petrecerii de lansare “Colaj av”. De warm-up se ocupǎ Cǎlin.

Un COLÁJ (~e n.) este un procedeu în arta modernă care constă în compunerea unui tablou prin lipirea a unor elemente eterogene, în scopul obținerii unui efect de ansamblu.

Conceptul aduce în prim plan un nou layout de eveniment care îsi propune sǎ compună un tablou de lumină şi sunet, de imagine şi muzică, făcut din bucăţi care rezonează între ele în dimensiuni 3d. Cu alte cuvinte, vrem să experimentăm impreună colajul. Ne ajută băieţii de la Les Ateliers Nomad, pentru că au pânze bune şi culori care vibrează.

Şi pentru că oricărui tablou îi trebuie o prima tuşă, în a 23-a zi de primavară ne pregătim paleta de culori şi sunet, pentru petrecerea de lansare “Colaj av” cu:

Lulu Rouge – Dj Set (Danemarca):
Lulu Rouge, adicǎ DJ T.O.M. şi Buda, sunt doi dintre cei mai respectaţi DJ-i şi producǎtori pe scena muzicalǎ din Copenhaga. De un deceniu şi jumatate, cei doi işi pun amprenta pe ceea ce înseamnǎ clubbing-ul European. În momentul de faţǎ, cei doi producǎtori şi prieteni de o viaţǎ au decis sǎ işi adune forţele, astfel apǎrând Lulu Rouge, unul dintre cele mai interesante şi fresh sound-uri Scandinave.

Phon.o (Monkey Town Music – Berlin):
Phon.o, bǎiatul cu un punct în nume, a început sǎ facǎ muzicǎ împreunǎ cu prietenul sǎu Apparat la începutul anilor ’90, în fosta Germanie de Est. Cele douǎ single-uri ale sale din 2011 au fost comparate cu cele mai bune momente ale lui Burial, aşadar aşteptǎrile cu privire la primul sǎu album, “Black Boulder”, sunt mari.

Calin Crişan (Bucuresti):
Călin nu este DJ, ci doar un înșiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidență în pasiunea pentru muzici împrăștiate pe frecvențe diferite dar preponderent strânse în jurul focului Electronicii.

Intrare: 20 lei

Tags:

Leave a reply (we review all comments)