The Amsterdams la Guerrilive

  • by

Luni, 18 martie, de la 6 la 7 seara, e rândul trupei The Amsterdams să cânte și să povestească cu Bogdan Șerban la GuerriLIVE.

Trupa s-a înființat la începutul anului 2005, la inițiativa lui Andrei Hațegan. Numele acesteia a fost inspirat din dorința de a sugera o mai mare libertate din punct de vedere artistic față de restul formațiilor ce activau la acea vreme pe scena alternative românească. Sau, după cum explică Andrei Hațegan:

„Am vrut, în primul rând, un nume care să nu sune a apelativ de băiat crescut în România, cum deja mai erau prin zonă. Cum nu eram adepții titulaturilor grele, de garaj, subsol, de diferite elemente chimice sau de înmormântare, ne-am gândit că cel mai bine ne-ar sta un nume care să exprime ideea de spirit liber în toate sensurile ei, așa că Amsterdams a venit de la sine. Iar The a apărut firesc, să se știe că suntem acei amsterdami… Singurii!”
Atât vă dezvăluim, deocamdată. Pentru că luni, 18 martie, de la 6 la 7, puteți afla și alte detalii despre The Amsterdams, la GuerriLIVE. Cu Bogdan Șerban.

Video live aici.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)