Hackidemia – hack the city

  • by

Dupa ce a strabatut Sao-Paolo, Lagos, Dalas, Paris, Zagreb, Las Vegas, Toulouse, Atena, Berlin, Sofia, Austin, HacKidemia revine la Bucuresti!

Alaturi de echipa inventeaza.ro vom desfasura o serie de workshopuri sci&tech in care ne vom reimagina orasul, transportul in comun, vom construi roboti si alte minunatii. Ele vor avea loc la Ikedoo Institute, pe Popa Rusu 16 A, în datele de 16-17 martie 2013, între orele 13:00 – 16:00. Accesul este gratuit, insa incurajam donatiile.

Ce?
Hack The City este cel de-al doilea eveniment din seria HacKidemia ce va avea loc la București. HacKidemia, laboratorul mobil de invenții, este un proiect care a început la sfârșitul programului Singularity University 2012, care s-a desfășurat timp de trei luni în parcul de cercetare Nasa Ames în Mountain View, California.

În calitatea de consultant pe proiecte de educație, Ștefania Druga a format o echipă împreună cu alți trei studenți din SUA, Bulgaria și Mexic și s-au hotărât să creeze un laborator de invenție mobil, pentru copii. Modelul își trage inspirația din celebrul proiect Fablab de la MIT, însă în acest laborator sunt aduse și noi tehnologii acolo unde sunt necesare, la îndemana copiilor care vor să se joace și să experimenteze, dar nu au acces la un microscop sau la o imprimantă 3D.

Cine?

  • Echipa HacKidemia (Ștefania Druga, fondator și Miruna Amza, lead Hackidemia România)
  • Echipa inventeaza.ro
Tags:

Leave a reply (we review all comments)