Rakesh “Rootsman” Rak discută despre permacultură

  • by

Joi 14 martie de la ora 18:30 învăţăm despre permacultură cu Rakesh Rak. RSVP la contact@intranzitie.org

Rakesh este un experimentat profesor si designer de permacultura si forest gardening (ecosisteme comestibile) din Marea Britanie. El a proiectat si implementat ecosisteme comestibile de tip permacultura de mai bine de 5 ani de dimensiuni mici de tipul grădini private și școli, pana la ferme de dimensiuni mari, gradini comunitare. Cel mai important proiect al sau este proiectarea unui forest garden (gradina comestibila) in cadrul unui proiect de tip ecovillage de 30 de hectare, în Croația, unde este co-proprietar.

Rakesh este pasionat de asemenea si de impartasirea experientei sale de descoperire si dezvoltare personala, in sensul învățarii abilitatilor necesare producerii personale a celor necesare vietii versus a le obtine din sistemul actual comercial; aceasta include arhitectura ecologica (locuințe cu impact redus), captarea și stocarea de energie (de energie electrică, energie termică, iluminat, etc); combustibil sisteme eficiente de încălzire (radiatoare, rocket-stove); captare apă, sisteme de purificare a și reciclare, apicultura naturala.

Rakesh este in Romania pentru a sustine un curs de design in Permacultura de 10 zile la ferma AMURTEL. Mai multe detalii gasiti aici: http://cursdepermacultura.info/

Avem ocazia sa ne intalnim cu Rakesh pentru o prezentare si discutii informale despre Permacultura , Joi, 14 Martie de la 18.30 intr-un spatiu neconventional in Bucuresti, pe Hristo Botev nr. 3, ap.15, et.7, langa P-ta Rosetti.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)