Nwanda lansează “Balanţa”

  • by

Concert lansare album Nwanda – “Balanta” – duminica, 10 martie, club Silver Church –

Facem Records va invita la lansarea albumului de debut semnat Nwanda, “Balanta”. Concertul se va tine duminica, 10 martie, in clubul Silver Church din Bucuresti. Intrarea se va face incepand cu 21:30, pretul unui bilet fiind de 15 lei.

Printre invitatii speciali care vor urca pe scena alaturi de el se numara cei cu care a colaborat la album: DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Carbon, AFO, Brugner, Grigo. De warm-up vor fi “responsabili” baietii de la Chronic: Chill Will, Tecko Starr si Dj Grigo.

“Balanta” este albumul de debut al lui Nwanda si este disponibil in mediul online de la sfarsitul anului trecut, pe site-ul sau oficial: Nwanda.ro. Printre single-urile promovate care beneficiaza de videoclip se numara doua colaborari cu Deliric si DOC. “Vraji”, lansat in noiembrie: https://www.youtube.com/watch?v=aKKgmYht6c0 , respectiv “Prost nu inseamna nebun”, lansat in urma cu o saptamana: https://www.youtube.com/watch?v=olt1Z4cfL98

Pagina eveniment Facebook:

Adresa club Silver Church: Calea Plevnei nr. 61, sector 1, Bucuresti
Pentru mai multe informatii / cereri de acreditare: Cristina Chipurici: presa@nwanda.ro

Despre Nwanda:

Nwanda a debutat in 1997, cand a infiintat trupa hip-hop “Trilogia” impreuna cu DOC si Deliric. Proiectul s-a transformat ulterior in “E.L.I.T.A.” (“Enunt Literalmente Imperceptibil Tacticienilor Antimetafora”), dupa ce li s-a alaturat II-Zece. A urmat o serie de aparitii pe compilatiile hip-hop din acea perioada: Real Hip Hop Vol. 2, Marpha IV, mixtape-ul Dj Sleek – “Ronin” etc.

Dupa aparitia proiectului CTC (in 1999) si infiintarea de catre Vlad Dobrescu a primului label independent, Facem Records (in 2000), Nwanda continua sa colaboreze cu DOC si Deliric, fostii sai colegi de trupa, dar si cu noii colegi de label: Vlad Dobrescu, Dj Paul, Carbon, Cedry2k, Smogg, Prozac, Aforic.

Urmeaza numeroase colaborari si aparitii, in special pe materialele scoase de Facem Records: Vlad Dobrescu si Dj Paul – “Facem Records vol I”, “Facem Records vol II”, CTC & Cedry2k – “Secretul din Atom” (EP), raku – “In mediu vitreg”, CTC – “Dificultati Tehnice”, Carbon – “Reactii Adverse”, DOC – “Scapat de sub control”, Deliric – “Inspectia Tehnica Periodica”, DOC – “Lucrare de control”, Carbon – “Catharsis”.

“Balanta” este albumul de debut al lui Nwanda si este disponibil din 15 noiembrie 2012 in mediul online, pe site-ul sau oficial (Nwanda.ro).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)