Adrenalina – nocturna sportivă

  • by

ADRENALINA – nocturna sportivă

Pe locuri, fiți gata… ia stați așa! Startul se dă în 2 februarie, de la 20.30 fix, în Popa Nan 82 etajul 1. La nocturna Adrenalina ne strângem toți să ne antrenăm, fie că e sport, sport extrem sau sport din pasiune. La nocturnă le experimentăm pe toate! Începe antrenamentul încă de-acasă: în timp ce faci abdomene, cere o invitație pentru agitație la noi@incubator107.com. Îmbracă-te sport, și echipează-te cu 30 de lei în rucsac și nutriționale la pachet. De hidratare ne ocupăm noi.

Ne susțin intens pe parcursul antrenamentului Uca Marinescu, Dragoș Nicolaescu, Gabi Solomon, Bogdan Zebega și mulți alți sportivi motivaționali.Pregătește-te de sesiuni cardio de câte 30 de minute, unde-ți antrenezi mușchii minții și cei de zâmbit.

Pentru început, un program inspirațional intensiv și o Cură de mișcare. Aspiră. Facem pauză energică cu Ultimate Frisbee. Inspiră. Te provocăm la un neuromaraton, povești despre triatlonul fără asfalt și te lăsăm să-ți tragi sufletul cu o doză de anatomie experimentală. Expiră.

Punct de alimentare 1 – Locație: scenă. Descriere: țopăială tip concert. powered by Toulouse Lautrec. Ne menținem ritmul cu Aikido, Rugby, Parapantă și Escaladă și intrăm către tărâmul muzical de sfârșit de workout antrenați de When Violon Meets Guitar.

Insistă. În ultima sută până la finish o luăm la pas către mansardă, unde comunitatea de Walking și Tribul de bicicliști voiajori ne așteaptă cu povești. Rezistă. După linia de finish, ne reumplem de energie cât pentru o lună-ntreagă cu mic dejunul campionilor. Persistă.

Trei, doi, unu… START

Când? Sâmbată@Popa Nan 82, 2 februarie 2013 de la 20:30 la 07:00

Cum? Înscrierea la nocturnă se face trimițând un forțos mesaj la noi@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează artiștii. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg evenimentul.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)