Declinul consumerismului și noua abundență

Un atelier de weekend la Incubator 107 (pe strada Traian nr. 107).

Cu cine?
Cătălin Toma (aka Leeroy), discipol destoinic al tranziției și colapsului – în viziunea unor autori precum Chris Martenson, Michael Ruppert, Dmitry Orlov, Jared Diamond sau Charles Eisenstein. Am studiat film, însă aceste probleme sunt pâinea și untul meu zilnice de vreo 5 ani încoace, pasiunea care m-a fascinat, capturat și nu m-a slăbit din strânsoare. Consider ca expunerea acestui material cu implicații profunde este de datoria oricăruia dintre noi și profit de oportunitate să apuc o vâslă la ARCĂ. Hai și tu!

Cu ce?
Vino cu pastile pentru digestia adevărurilor grele, spray anesteziant pentru prejudecată, șervețele parfumate împotriva vertijului de la deficiența de carburant de pe Glob, picături de ochiul minții.

Când?
sâmbată@incubator107, 19 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:0
sâmbată@incubator107, 26 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:0

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Tags:

1 thought on “Declinul consumerismului și noua abundență”

  1. Pingback: Evenimentele din weekend-ul 25-17 ianuarie | Feeder

Leave a reply (we review all comments)