Electrocord prezintă Featurecast

Vineri 25 Ianuarie FEATURECAST @ Expirat Room 2

Cum suna o avalansa consistenta de beat-uri, break-uri, scratch-uri, amen-uri si synth-uri, asa… de sezon?Nu de alta dar vineri pe 25 ianuarie ne-am gandit sa o provocam in Expirat – Room 2, impreuna cu FEATURECAST, personaj britanic de seama, cunoscator in ale Nu-Funk-ului amestecat cu orice alt gen foarte dansant existent pe planeta, de la Hip-Hop si Breaks la Dubstep si Drum&Bass.

Predam asadar controlul domnului susmentionat care, aflat la primul zbor din istorie pe ruta Southamption – strada Brezoianu nr.4, promite sa faca putin sport extrem cu voi pe dancefloor si sa va reorganizeze metabolismul pe ritmuri sparte prin exercitii la platane executate la perfectie.

Alaturi de el se prezinta antrenati pentru destrabalare Students Of Rhythm – NotSoCommonDJ si The Basstard, insarcinati si cu introducerea in atmosfera (dupa ora 22:00) si cu febra musculara de dimineata.

Haos organizat de Electrocord.

Despre Featurecast:

Supranumit de catre cei care l-au ascultat cu atentie „Mr. Midas al Nu-Funk-ului”, Featurecast, pe numele sau real Lee Mintram, provenient de onoare al orasului Southampton, s-a transformat in ultimii ani intr-un lider veritabil al DJ-ing-ului si productiei cu mult groove. Considerat „subiect de urmarit” de catre grei ca A.Skillz, Krafty Kuts, Norman Jay sau DJ Yoda, Featurecast a reusit in doar cativa ani de activitate sa-si creioneze un stil propriu exploziv concentrat pe scratch-uri la perfectie in jurul carora imbina fara prea mult efort o multitudine de genuri muzicale, de la Funk, Nu-Funk, Hip-Hop si Breaks pana la rudele ceva mai antrenante: Dubstep sau Drum&Bass.

Ca DJ a mixat pe scenele unor festivaluri legendare ca Shambhala (Canada), Fusion (Germania) sau 3P Festival (Serbia) dar si in cluburi cu renume din SUA, Australia si de pe tot teritoriul Europei.

Ca producer s-a specializat in bangere si bootleg-uri, lansate la label-uri ca Bomb Strikes, Jalapeno, Good Groove, Catskills sau Funk Weapons, iar in septembrie 2012 a lansat si primul album „Run For Cover”, material pentru care Lee a colaborat cu un numar sanatos de vocalisti si MCs din Regatul Unit si care l-a propulsat si mai sus in ierarhia artistilor de urmarit, din punctul de vedere al criticilor de profil.

Ora: 22:00
Intrare: 20 lei – un shot inclus – accesul prin Expirat
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
073EXPIRAT | www.expirat.org

Tags:

1 thought on “Electrocord prezintă Featurecast”

  1. Pingback: Evenimentele din weekend-ul 25-17 ianuarie | Feeder

Leave a reply (we review all comments)