Foto: cum arata noul bar Bicicleta

  • by

Igu a dat o tura prin Centrul Vechi si s-a oprit la Bicicleta, de unde a plecat cu niste fotografii bune de pus in rama. Le gasiti pe toate pe Facebook.

BICICLETA este cel mai proaspat concept bar din Bucuresti, destinat celor pentru care bicicleta este mai mult decat un mijloc de deplasare, este o parte a personalitatii lor.

Situat in Centrului Istoric al Bucurestiului, mai exact pe strada Lipscani nr.38 colt cu strada Selari (etaj 2), BICICLETA este un spatiu prietenos destinat socializarii, ce isi propune sa devina platforma de expresie pentru diferite evenimente audio – vizuale, expozitii, workshop-uri sau mixologie.

Conceptul de design al barului a pornit de la ideea de reciclare a partilor componente ale bicicletei pentru a realiza un spatiu neconventional, unic, in care mobilierul este realizat manual din biciclete vintage de provenienta britanica (1930 – 1940) sau clasicul Pegas.

Meniul atent selectionat, fundalul sonor asigurat de sound-uri Slo – Mo, Soul, Jazz, Broken Beat sau Indie vor completa experienta placuta din acest loc, ce ne dorim sa devina un nou check point al biciclistilor urbani, artistilor, persoanelor creative si nu numai.

Sfarsitul saptamanii va transforma BICICLETA in casa celor mai fresh DJ-i si producatori internationali sau locali, care vor pedala printre sound-uri Disco, Funk, Boken Beat, House sau Electronica si vor transforma treptat starea de relaxare in dans.

Leave a reply (we review all comments)