3 zile pe romaneste

  • by

In weekend la GrooveON (Strada Liveni, numarul 4)

Weekendul asta avem intalnire cu o serie de artisti romani, cu mancare romaneasca, cu mirosuri romanesti, culese direct de pe campiile si muntii tarii. O sa ne delectam cu multa muzica si cu mancare ca de la bunica de pe plita si cumva o vedem ca o shazatoare de 3 zile, in care sa ne cunoastem mai bine si mai direct unii cu ceilalti.

VINERI ne adunam de la ora 18.00 si dupa ce gustam din bunatatile dulci marca Sweet Tooth, putem sa ii ascultam in studio pe Tzuc,Alt Om, Pseudub si US.

SAMBATA intanirea se face mai devreme, pe timp de zi, de pe la ora 16.00, caci avem multe de infaptuit. Raul, prietenul nostru, de la Organic Joy ne-a facut o surpriza si isi lanseaza catalogul cu noi produse pentru sarbatori. Vine si cu presa magica si poti sa comanzi pe loc un ulei miraculos.

Motive din folclor interpretate de Silviu Fologea, Calin Torsan si Carlos Negretti vor da startul serii, urmate de ritmuri de dans cu Ufe si Jo.E, iar dupa miezul noptii urmeaza la pupitru Miss I si Alex Puicea!
La Iarba Verde pregateste in cinstea lui 1 Decembrie o oala de sarmale ca la mama acasa, deci sa nu mancati prea mult inainte!

DUMINICA atmosfera se relaxeaza, muzica te imbie la visare si ii ascultam pe Underwing, Bufnita Alba si pe Serj. Ca sa incepi saptamana in deplina armonie cu toti si toate, prietena noastra Laura, de la Magic Insight, ne vorbeste despre vindecarea reconectiva si binefacerile ei!
Incepem de la 18.00!

In tot acest timp o sa puteti admira si cumpara tot felul de minunatii fabricate de mani pricepute, caci La Obiect, Picturici si Buburuze sunt alaturi de noi.

Pe peretii studioului cultural se vor afla lucrari semnate Sorin Chirica!

Leave a reply (we review all comments)