Camera Sambo – DJ Sotofett

  • by

Joi 22 noiembrie, ora 23.00@Control:
Camera Sambo with DJ Sotofett ( Sex Tags Mania / Wania ) + Bogman

Complimentat si prezentat constant ca ” “the selector’s selector” “, cu o viziune extrem de distincta si o lipsa totala de atentie data trendurilor si genurilor, Sotofett si geanta lui grea si adanca de discuri vor avea o aparitie spectrala prelungita la Camera Sambo.

Originar din Moss/Norvegia, localitate denumita de un ziar local drept “un oras lipsit de viziune “, Sotofett poate fi acuzat de orice altceva mai putin lipsa respectiva. Impreuna cu fratele sau ( geaman ? ) Fett-Burger este unul din co-fondatorii labelului uber-cult Sex Tags Mania si al mini-imperiului de sublabel-uri aferente ( Sex Tags Amfibia, Sex Tags UFO, Acido, Wania etc ). Pentru cine nu s-a aventurat niciodata sa incerce sa descurce firele din spatele muzicii pe care o scot pe label-urile respective poate parea o misiune imposibil de frustranta la inceput.
Ca o concluzie generala se poate spune ca release-urile lor , care variaza cu gratie si aproape (i)logic de la house si techno analog la freak psychedelic si reggae digital, trecand prin disco si metal, sunt ” weird and wonderful, often with a lo-fi aesthetic and a sense of a human imperfection”. Si in cazul putin probabil in care ajungeti la capat cu muzica, puteti incepe investigarea carierei lor in arta contemporana, un alt subiect abisal.

www.discogs.com/artist/DJ+Sotofett

Tags:

Leave a reply (we review all comments)