East Roots lanseaza primul videoclip

  • by

Primul videoclip East Roots se lanseaza pe 25 octombrie!

Tot ce vor e sa va dea un pic de soare. Acum, este putin mai greu, ca a venit toamna. Asa ca au compensat si au escaladat muntii in cautarea lui. Nu oricum, ci organizat, cu ATV-urile si alergati de cainii de la stane. Cum niciunul nu i-a muscat, iar frigul nu le-a patruns in oase, “Istrutzii” sunt pregatiti sa lanseze primul lor videoclip, pe 25 octombrie, in Kulturhaus. Locatie unde ii asteapta pe toti positive vibber-ii din Bucuresti.

“Just for my people” este primul videoclip East Roots si are o poveste simpla: nu s-a putut filma la mare, asa ca s-a filmat la munte. S-a vrut a fi filmat intr-un palat luxos, dar se pare ca nu exista niciunul la 1.000 m altitudine. Niciunul deschis,
cel putin. Nu ca s-ar fi potrivit cu ritmurile reggae ale baietilor de la East Roots. Asa ca s-a ales varianta care a vibrat pozitiv cu starea de spirit East Roots si a genului reggae: o zona de munte linistita, pe alocuri friguroasa, unde “Istrutzii” s-au simtit mai liberi decat la mare, la soare.

In plus, baietii incep si turneul de promovare pentru noul videoclip cu Brasov (18 octombrie), Sibiu(19 octombrie) si Iasi (26 octombrie).

East Roots pot fi depistati si urmariti pe Facebook.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)