WJ-S in “Spatii Lichide”

  • by

WJ-S – Web Performances
WJ-S / Anne Roquigny / anne@roquigny.info

Vrei să înveți să utilizezi un sistem de WJ-S care să-ți permită să realizezi performance-uri utilizând texte, sunete și imagine luate de pe web? Vrei să înveți să controlezi un sistem de multi-ecrane și să navighezi simultan pe mai multe ferestre browser? Vrei ca, împrumutând tehnici folosite de DJ-i și VJ-i să împărtășești cu alții o navigarea on-line într-o manieră imersivă?

Dacă ești interesat să vezi despre ce este vorba, vino la prezentarea pe care Anne Roquigny, curator și producator al proiectului WJ-S o va face luni, 8 octombrie 2012, de la ora 17, la Bastionul Croitorilor (str. Baba Novac, nr. 35, Cluj-Napoca). Vei putea, cu această ocazie, nu doar să afli detalii legate de platforma WJ-S, dar să te și înscrii pentru atelierul care va avea loc în perioada 9 – 13 Octombrie 2012.

Pentru a te înscrie la prezentarea care va avea loc pe 8 octombrie 2012 de la ora 17, trimite un email la adresa: info@2580association.info.

Prezentarea și atelierul au loc în cadrul proiectului de rezidență „Spații lichide – modele dinamice de spațiu în artă și tehnologie”, proiect derulat de Asociația 2580 (Cluj) cu suportul financiar al AFCN, al Primăriei Cluj-Napoca și al Centrului Cultural Francez Cluj, în parteneriat cu Colectivul RYBN, Asociația Noi Facem Bine și Modernism.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)