Duminica culinara la Energiea

DUMINICA CULINARA – OLANDA
7 Octombrie @ Energiea

de la ora 16:00

Energiea da startul Duminicii Culinare iar punctul de plecare pe itinerariu nu putea fi decat pe malurile Amstel-ului, in Olanda, locul de nastere al berii Grolsch si un spatiu, chiar daca nu foarte vast, consistent din punct de vedere culinar.

Duminica, 7 octombrie, te asteptam la Energiea, pe strada Actor Ion Brezoianu, nr.4 – la parter, pentru etalarea laturii de explorator gurmand. Meniul exclusiv pentru aceasta editie a Duminicii Culinare aduce in prim plan 3 preparate house-made, specifice olandeze, de la felul intai la desert:

  • Erwtensoep – supa de mazare cu bacon
  • Hachee – piure de cartori cu morcovi si ceapa, varza alaturi de carne tocata cu stafide, smochine si morcovi
  • Appelkok – tarta de mere

Pentru a asorta preparatele propuse cum se cuvine, experimentam alaturi de Grolsch cu doua tipuri noi de bere: Grolsch Weizen – traditional brew si Grolsch Lentebok – speciality brew, pe care le poti savura in premiera si in exclusivitate in cadrul editiei olandeze a Duminicii Culinare.

Atat preparatele cat si bauturile specifice sunt disponibile la comanda incepand cu ora 16:00, insa, fiind vorba de o abatere de la meniul clasic, portiile sunt disponibile in numar limitat. Pentru o experienta lipsita de surprize, recomandam o vizita nu foarte tarzie…

Te asteptam!

Tags:

1 thought on “Duminica culinara la Energiea”

  1. =) invitatie la masa cu o cacofonie… original, ce-i drept.
    puteau sa-l numeasca “duminica gastronomica”, de exemplu

Leave a reply (we review all comments)