Robin and The Backstabbers la Fabrica

  • by

Formatia ROBIN AND THE BACKSTABBERS va sustine un concert vineri, 28 septembrie 2012, in clubul Fabrica din Bucuresti (str. 11 Iunie, nr. 50). Trupa invitata: Manfellow.

Toamna se numara backstabberii. Cu scenografie. Cu doua seturi de tobe. Cu Soare cu Dinti. Cu nopti petrecute in studio lucrand la primul album. Cu Bacovia Overdrive. Cu insinuari despre Marea Lansare. Robin and the Backstabbers sunt sursa imprevizibila de zgomot si poezie a artileriei muzicale din Romania, iar in lumea virtuala ii puteti vizita pe Soundcloud si Youtube.

Componenta: Andrei Robin Proca (voce, chitara, bruiaj); Vlad Fenesan (bas, voce, pirogravura), Florentin Vasile (chitara, voce, taxidermie), Vladimir Proca (tobe, vexilologie), Radu Moldovan (tobe, exponometrie), Andrei Fantana (saxofon, serigrafie) Manfellow au cantat vara aceasta pe scena festivalului Exit din Serbia, in urma castigarii editiei 2012 a Trofeului Club A. S-au infiintat in primavara lui 2011 si intr-un timp foarte scurt au inceput sa fie foarte apreciati de publicul de rock alternativ de la noi din tara, Mai multe informatii despre ei pe site-ul oficial.

Concertul incepe de la ora 21:25. Pretul biletului de intrare – 15 lei.

Facebook event:

Tags:

Leave a reply (we review all comments)